Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa mojom 82-kom sam trošio prvi prohod 3,3lit/kj spremač 2,9 m a drugi prohod 2,7 lit/kj sa germinatorom 3,7m.Sa 2,9m setvospremacem prvi prohod oko 4 litre,drugi prohod oko 3l/kj.
Ti nosaci su malo jaci meni se vec jedan odvalio ,samo im fali rotacija.Pazi molim te inovacija na MTZ traktorima ! Kada su počeli stavljati rotaciju na nosač retrovizora ?
Moji idu stalno "pedal to the metal" i to mi je potrosnja.@mirko, puno znaci i ako ga teras iznad 2000 obrtaja.
Na 1800 obrtaja zena ide na pijacu , ja na njivi radim na 2200.A metal (srafcina ispod pedale) zavrnut na 1800?
Ti nosaci su malo jaci meni se vec jedan odvalio ,samo im fali rotacija.
ako hoćeš da radi kako treba i da t jednom ne otkine osovinu moraš rastaviti kočnice.u ležišta kuglice se skupi prašina koju kuglica sabije i nema s vremenom više mjesta da se vrati u ležište.rastaviš očistiš ležište malo usjajiš kuglicu staviš mast u ležište kuglice i poslije moš da zajebavaš sve po selu kako će da kočiCao treba mi pomoc belarus 952 kad zakocim levi tocak zalepi i kad krecem on i dalje ostane blokiran vd-a sam prsko i nista ne pomaze
Kako da znam koji povratni vod ulja na klipu hidraulike?
Cao treba mi pomoc belarus 952 kad zakocim levi tocak zalepi i kad krecem on i dalje ostane blokiran vd-a sam prsko i nista ne pomaze
Meni je 820 namesten jos uvek fabricki na 170 bar.Sada smo namontirali novi razvodnik na 82,1 (ruski)pa cu videti koji ce imati pritisak.Na kom rusu ti je toliki pritisak?Juce sasvim slucajno izmerimo pritisak na izlazima hidraulicne instalaciji na Rujana, 280bara!