MTZ Belarus

U čizmi se razleti ležaj i točak staje sigurno to se slažem... A šta ćemo sa drugim točkom i diferencijalom?

Ok...ili isti slucaj sa srednjim kucistem u prednjem mostu...tu vec nema "pregovora" ... znam dosta njih koji su to prepravili,e sad sve ima svoje prednosti,mane.svako tera na svoju odgovornost.

Dobro, a kako su osigurani traktori koji nemaju to kućište sa lamelicama?
A da svako radi na svoju odgovornost slažem se u potpunosti.

Za taj traktor nisam znao pa danas kad sam video temu sam pitao dedu koji mi je to potvrdio i nema potrebe za tim sarkazmom, ja ipak i dalje vas kolega postujem i vase misljenje.

Kako je dobro uskladjen prenos na prikolicu... Ne oseca se da vuce i ona... :bravo: Svaka cast stvarno..

1462958_564675736941726_1108569696_n.jpg
:)

Jel moguće da ti rusi koji su prvi leteli na mesec i na mars,nemaju inžinjere da izračunaju odnos prednje i zadnje vuče na Belarus?:sta:
Rusi nisu leteli ni na Mesec ni na Mars. Rusi su poslali prvog coveka van zemljine orbite . Cisto da se zna da SAD i jos nekoliko zapadnih zemalja danas koriste ruske svemirske motore jer su se pokazali daleko pouzdaniji i jeftiniji od njihovih NK-33 npr.

Dragane svako dete će ti reći na ulici u Bačkoj Topoli ime Jurija Gagarina.:osmeh:

P.S. Čiji je MIR?

- - - - - - - - - -

Umalo da zaboravim i za MIG-ove avione.

Meni apsolutno nikad nece biti jasno kako su oni otisli u svemir.Ja neznam da li kod njih postoji mikromilimetar.

To je ona priča kad su pitali ruskog pilota kako su prvi poslali čovjeka u svemir, napravili avione koji izvode specifične manevre koje drugi ne mogu i ostalo, a ne mogu napraviti dobar automobil. Ovaj im kratko odgovorio da auto može svako napraviti. :osmeh:

I stvarno kad vidiš naše jugiće ili stojadina skontaš koliko je bio u pravu.

Da bi Rusi bili velesila nisu im potrebni vrhunski traktori već vrhunsko naoruzanje poput MIG-a, Kalašnjikova...

Gospodo, imam problem na traktoru, volan mi nesto ne funkcionise, kad traktor radi na leru volan uopste ne moze da se okrece (kao da je traktor ugasen), kad se malo doda gas malo je bolje a tek na 1600-1700 obrtaja motora volan se vrti normalno! Sta bi tu moglo biti? Ulja ima dovoljno! Traktor je mtz 82

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh