pozdravi ti tog jednog od "boljih mehanicara",da ispred rec mehanicara stoji i "bolji" sigurno ti to nebi preporucio da uradis,al jad..
ja licno svake godine zaoravam oko 15kj stajnjaka a ukupno oko 150kj zemlje i NIKAD mi te lamelice nisu otisle,svake dve-tri godine kad imam vremena preko zime dotegnem ako se uopste i da dotegnuti i nema tu problema,nisu te lamelice dzabe tu al tebi to nevredi izgleda objasnjavati kad teras samo po svom,i sigurno se neces javiti ako ti jednog dana nastane havarija pa ces videti koliki ce iznos dinarski biti a lepo je mogao da proklize,i zadnje.....fabrika tu prirubnicu nepravi uopste za takve bolje mehanicare,taj duzi nastavak ide fabricki u prednji deo medjuoslonca i sluzi da ima aksialno pomeranje u slucaju(a ima ga) lufta u prednjem mostu(kolevka),da nema toga pucali bi kardani pri najmanjem luftu,i sad.....neko se dosetio od tih cuvenih majstora i uzme tu flansnu(kupi je posto postoji kao rezervni deo al ne za tu namenu) pocupa osovinu i lamelice i ubaci tu flansnu i s zadnje strane i napravi krutu vezu menjaca i prednjeg mosta,i gle cuda.......divi se sam sebi kako je pametan,izmislio toplu vodu.....
Nema potrebe objašnjavati.Znam o čemu pričate.Ti reče da nemaš problema.Dok se načela ova problematika javilo se nas par a koliko ih još ima sa istim problemom. samo mudro ćute.
Da li znaš nekoga ko je uradio kao ja i napravio havariju,