MTZ Belarus

Imam još jedno pitanje aa to je u vezi ulja koje se nalazi u diferencijalu,kod mene stoji između dve crte tj samo je pokrivena 1/4 onog prozorčeta za kontrolu. Da li je to dovoljno I koje ulje doliti tj kako da znam šta je sipano u fabric ili AP? Baš mi se ne menja komplet ima 45 lit.
Neznam sta su tebi rekli serviseri, meni su rekli da u komplet traktor sipam motorno 15w-40, tako sam i radio dolio sam naj vise u hidraulik, sipao sam u diferencijal i servo, samo sto sam kupio ulje sa slabijim API standardom CE, CF-4, jel je malo jeftinije, nema potrebe CH, CI-4 koje ide u motor.
kad su bili na prvi servis tako su rekli da ide motorno u komplet traktor, posle kad su bili jos 2 puta zbog reklamacije isto sam ih pitao oni isto, tako da ja nemam sata vise da filozofiram i pitam jednog, drugog!

@ciro,jesi gledao nekad emisiju na 3k (trecem kanalu) kad si bio mali pod naslovom,, samo za tvoje oci,, evo jedna fotka samo za tvoje oci........
4f2v5.jpg

U redu je Dangeru ne morate praviti off topic, skontali smo da ste redovno u svojim cca 20im godinama gledali emisije tog tipa I da ih se rado secate. :osmeh:

gospodine @panonstib,nije mi jasno kako dozvoljavate da ova dva supermena(koje drma pubertet) prave brlju u vasem reonu,da sam na vasem mestu poslao bi im aksom svako po metlu......

Treba mi savet u vezi traktora mtz 1221 ,dok ore konstantno drzi temperaturu na granici samo sto nepocne da izbaca vodu pa da li vredi staviti termostat koji ranije otvara?

jel imas klimu.....
prvo izvadi pa probaj bez njih da vidis dal je uopste do njih...
ti satovi nepokazuju tacno bas,ja sam ugradio jos jedan i velika razlika,dok orginalni pokzuje skoro 100 na mehanickom 80 tako da moze biti da ti i lazno pokazuje.....

- - - - - - - - - -

@Maticu i Notrh,ako nemate sta pametno reci nemojte zagadjivati temu......:osmeh:

Nazad
Vrh