MTZ Belarus

Sada cu otkriti toplu vodu. Rusi imaju vise snage nego sto je specificirano. Kad uporedim Mtz 1025 i NH t5060, vidno je MTZ jaci. Kvaka je gde se meri snaga motora. Na NH, Case, Claas i slicnim na motoru direktno na izlaznom vratilu, a na MTZ na tockovima.

Da li nekom zatreperi ono crveno svetlo sto lici na volan,kad se navije pun volan rec je o 952 rusu .Ili to tako treba da pokaze da je navijen do kraja nisam dosad na to obracao paznju sin kaze da je tako otkad je kupljen pa ajd da pitam mozda treba nesto otkloniti.

Steva44@to tije indikator dali ima ulja u sistemu volana indikatori nisu dobri ne obracaj paznju ja sam odmah to skinuo i stavio vijak jer hoce ti indikatori da probiju i onda siklja ulje napolje .

Kod mene to svetli samo kad je ugasen traktor??? Cim upalim nema vise da svetli... Isto tako pisti ona sirena za pritisak ulja samo kad je ugasen... Kod mene to sve funkcionise za sad bez problema....

kad crkne davač nadjite od japanskih automobila ...košta 200din više od ruskog ali evo već 2 godine nemam problema sa tim davačem. (samo treba gledati navoj)

opravljeno cena delova 16000 din nadjoh osovinu za 13 inace 20 semering lezaj i dihtung za sunku
vpz.jpg

i1s7.jpg

6i2.jpg

dgr4.jpg
sta se vidi vidi bolje tel ne moze

Jel moze nesto da ispadne kad se smanjuje luft na polugi za zeca i kornjacu mtz820,Odvojim polugu odvrnem 6 srafova i izvadim birac jel tu ima neka caura sto se menja ili nesto drugo imam jako velik luft!

društvo pomoć .proklizuje mi kardan kad radim sa rolo presom kad završava balu sa najmanjom nabijenošću uvjek proklizi .promjenjene su obloge ostalo unutra kao novo ništa izlizano ni oštećeno pokušali smo dotezanjem i ne pomaže a kad stisnem rukom ručicu prema nazad onda proradi onu oprugu sam dotegnuo da jedva prebacim ručicu i opet proklizi.zanima me da li je neko imao takvih problema i kako je riješio i da li se nekom ona opruga ispod kabine sabila ( meni se čini da je moja sabijena)takođe me zanima da li je neko stavljao onaj kardanski sklop sa širom pogonskom oblogom i kako se to pokazalo

Skinuo sam dekllu,pojedena osovina odnosno tamo gde ide osigurac kazlokano,to sam resio ali sam se zeznuo nisam dobro namestio viljusku hoce samo u zeca,moram to sutra resiti!Izbusio sam drugu rupu iznad stare taman ima mesta za polugu rucice brzina.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh