MTZ Belarus

Ili jednostavno pogledati u rusko uputstvo, posto prevedeno nije ni za ......

ide motorno ulje preko zime sae 20 a preko ljeta sae 30 motorno tako piše u uputstvu i ruskom i prevedenom.sipaj neko stou ulje i rešio si problem ako nećeš baš neko klasično motorno

@Danger po boji mirisu i ukusu se vidi..... kako si odredio ukus? probao?

@Danger po boji mirisu i ukusu se vidi..... kako si odredio ukus? probao?

pa da.....lizao ga pola dana i nisam uspeo da odgonetnem

- - - - - - - - - -

a sto lepo ne posaljete mail u glav no predstavnistvo u Minsk i pitate ih.:D:haha:

a zar nije lakse vama da to proverite kod vaseg brata Putina ako se budete veceras culi telefonom nego da mi saljemo E-mail u Minsk,vi ce te brze da saznate.....:osmeh:

gosn Danger nije lakse posto doticni predsednik nije predsednik BELORUSIJE nego Rusije,pa verujem da je njegovo znanje materije oko traktora Belarus minorno...da je za Kirovetz ili neki drugi Ruski traktor pa ajde..:d sales@belarus-tractor.com da ne bude da mislite da zezam evo e mail pa se raspitajte za ulja..:D
I da prenecu gospodinu Putinu da ima obozavalaca i u predgradju glavnog grada Srema,Adasevaca...:haha:

Мени су били пре пар дана да виде што зеза предња вуча на 1221.3. Ја нисам био кући, али ми ћале рече да су само нешто код волана чачнули и све ради. Како му рекоше то им је мана, да л' слаб контакт или нешто друго, ебем ли га.

Imam nedoumicu drugari.Dao sa dugaru ruju (1025) i kad mi ga je vratio danas vidim da je ukljucena prednja vuca na prinudno.Ako je vozen tako po asvaltu,dali da ocekujem uskoro neke popravke na prednjoj vuci?Sutra cu da mu zakacim tanjiracu pa cu da vidim dali radi,ali sam nestrpljiv.:sta:

Ako je na prinudnoj ja mislim da ne ja sam je jednom zaboravio uključenu skroz i u žurbi došao kući i nisam imao uopšte posle problema s njom mada kod mene 1523 ne juri tako brzo kao 1025 tako da ćeš ti to sam videti:kisa:

Imam nedoumicu drugari.Dao sa dugaru ruju (1025) i kad mi ga je vratio danas vidim da je ukljucena prednja vuca na prinudno.Ako je vozen tako po asvaltu,dali da ocekujem uskoro neke popravke na prednjoj vuci?Sutra cu da mu zakacim tanjiracu pa cu da vidim dali radi,ali sam nestrpljiv.:sta:

Necemu nista biti, samo gume su malo stradale i nista vise.

Napokon je stiglo pojacanje. 892.2
dscf1403w.jpg

Po papiru bih rekao da je traktor kupljen preko pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede.Šteta što taj fond nije malo jači i veći jer bi se brzo obnovila mehanizacija u Vojvodini.Od mene za traktor :bravo:

Nazad
Vrh