MTZ Belarus

Negde sa terena.Ipak je Rusić nedadmašan.

ssl21596.jpg
ssl21597.jpg

Ovo vozi samo ko nema plombi i loših zuba.To ti je kao kada ideš na operaciju pa ti sve pokvarene povade i onda na operaciju.
E, zato ko ide da se bavi zaštitom bilja mora imati potvrdu od zubara da ima sve zdrave zube.

Desava mi se na 820 kad povucem rucicu za dizanje poluga nece da dize,kad malo jace cimnem dize bez problema,znaci bukvalno moram naglo da je cimnem da bi podigao nema veze jel ima nesto zakaceno ili ne,sta to moze biti?

Desava mi se na 820 kad povucem rucicu za dizanje poluga nece da dize,kad malo jace cimnem dize bez problema,znaci bukvalno moram naglo da je cimnem da bi podigao nema veze jel ima nesto zakaceno ili ne,sta to moze biti?
Probaj tu plasticnu oblogu od rucice za dizanje poluga malo da izvuces prema gore jer od nje nece skroz prema nazad da ide ta rucica pa nece da dize...To je kod mene bio problem a nadam se i kod tebe jer se resi za 2 sekunde :cao:

Trebao bi zamenuti ulje u hidraulici na 1221, pa me interesuje sta sad sipati, koje ulje imate vi u hidraulici?
serviseri su mi rekli da je u njemu motorno 15w40 i da to dolivam.
e sad ja bi to zamenuo sa nekim hidraulickim, sta vi kazete?

imam ponudu za hidrol 46 Mobil 30l za 20l D2.

Poslednja izmena:
Mislim da ce se ipak blje pokazati ulje koje je predvidjeno za hidrauliku, neverujem ja bas ovima iz Agropanonke, guraju svoje ulje a ko zna sa kojim uljem je stigao tarktor iz Minsk???

meni kad su bili na servisu i kad sam ih pitao rekli su motorno da ide u hidraulik,medjutim......po boji mirisu i ukusu se vidi da nema veze sa motornim,jednostavno nemaju pojma s kojim uljem stizu traktori.........

Nazad
Vrh