MTZ Belarus

Običan menjač ima dosta loš raspon brzina za transport i traktor je pri tome jako spor maks. brzina je 33,2 km/h pa od njive do njive troši mnogo a za transport da ne kažem troši blesavo mnogo zato ga kupuj sa elektronskim i bićeš miran za transport.Ako hoćeš da tanjiraš s njim preporučujem ti da odmah spremiš prednju hidrauliku jer skakuće traktor da se jedva vozi u drugom prohodu mu moraš skinuti sve prednje tegove što je jako teško skinuti 900 kg.Čim ga kupiš pošto već imaš 1221 stavljaš zadnje točkove na istoj širini kao na 1221 jer je nemoguće štelovati plug i obavezno klima inače crkavaš od toplote.To je sve od mene o mojim kritikama za ovaj traktor koji posedujem više od 2 godine :ppozdrav:

Rusić je Rusić:
ssl21590.jpg

Poslednja izmena:
Dva dana sam se pitao zasto imam upalu misica a nisam trcao samo sejao. Sta vi mislite zasto ?
Rusic je iskreni prijatelj naseg kicmenog stuba :sjasi:

Moj unuk od dve godine kad ga vodam po dvoristu i svi su traktori kuci nece u Belorusa , vec se vata za Zetora.:haha:Mi smo oduvek imali Ruske traktore prvi nam je bio koji se palio na benzinski motor , jos davnih 60-tih godina a bice ih jos pored drugih traktora mora biti i makar jedan Belorus

bio bi zadovoljan ja sa polu proizvodom gledam cene haos sve 38 do53 hilj a rus manje kad se zagledas vidis zasto je to tako i metise za sajam 10 tegova ako se kupuje bice izgleda yto

Nazad
Vrh