Samo sa elektronskim menjačem nipošto sa običnim
Sta nevalja s obicnim menjacem?
@danger bar neces morati da pravis dodatni rezevoar, videli rusi tvoj patent, pa ga dodali odma u fabrici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo sa elektronskim menjačem nipošto sa običnim
Kanda je model bez prednje vuce...ili postoji neki bezicni prenos od menjaca do prednjeg mosta,blutut ili nesto jos novije...napreduju rusi!Rusić je Rusić:
Zato je valda i Kis napisao da je poluproizvod, posto vuce samo na dva tocka.Kanda je model bez prednje vuce...ili postoji neki bezicni prenos od menjaca do prednjeg mosta,blutut ili nesto jos novije...napreduju rusi!
9 brzina ima,a sto se tice konjaze,to ni konstruktor verovatno nezna koliko ima,uglavnom tu je po snazi u rangu traktora oko 70ks.Po knjizi ima 52ks.Zanima me koliko brzina ima 52-ka ,i cuo sam da 52-ka ima oko 70 KS i zanimam me dali je to tacno?
Bio sam zera ironican kada sam ono napisao...vecina skida kardan pri transportu jer je neretka slika da otkine medjukuciste kardana...Malo bolje pogledaj sliku ima izvode samo je skinut kardan