MTZ Belarus

Ne druze ima vise NEradnih sati od radnih... :haha: Ma sve dok se salimo sve je lepo makar i na moj racun, nece da valja kad prestanemo da se salimo tad su nastupile brige.... A do tad slbodno... :ppozdrav:

Mislim da smo se dovoljno upoznali da shvatis da ti nezelim zlo, a sala je dobronamerna, trenutno su i moji oprani i prebrisani, cak 2 od 3 imaju i kabinu izglancanu, ali nesmem da okacim slike :haha:

pa od piva je i ostao mali,samo ljoce kao spuzva,stomak mu ko bure pa mu zapremina bureta nije dala da ode u visinu(sila zemljine teze) a pivo ima svoju tezinu

Ovakav zele kolege kod mene da vide...

38301329aaf6-800x600.jpg

/QUOTE]
ja mislim da te kolege volele da vide jednom traktor u poslu a ne onako ulickanog u poslu
a sad stafali vakom osim soferke normalno bitno da radi ne vredi ulagati kolka im cena
soferka+boca za vazduh =10% traktora
a kad bi ja imo na mome vake gume e ha pa to bi bilo da ne pricam

Dangeru pa od cega si ti porastao toliki ? :osmeh:
Ma taj rus sa slike je kao puska,samo soferka i gasss,pa to je matora radna masina bitno je da radi,a kako ce izgledati je skoro nebitno. Kad bi hteo da izgleda ko nov trebalo bi uloziti jos jedno 50% njegove celokupne vrednosti,a nista vise nece moci da uradi.

Toj staroj 82 nefali apsolutno nista sem soferke... Ali mislio sam da kolege zele takav tip a ne 820... A na kraju krajeva sveko zna kako ce d ase ophodi prema svojim masinama... Kad vidim dve kofe blata u kabini i kofu prasine isto to pomislim sta pomislite vi kad vidite moje ciste traktore...

Lako je Ćiri da mu traktori budu čisti kad ih ima 4 čini mi se.:bravo:
Sad je sredio Rusa i do jeseni mu ne radi nista.Za drugim sejalica...
Čiro da li bi menjao 4 za 1 vrednosti tih 4?

Lako je Ćiri da mu traktori budu čisti kad ih ima 4 čini mi se.:bravo:
Sad je sredio Rusa i do jeseni mu ne radi nista.Za drugim sejalica...
Čiro da li bi menjao 4 za 1 vrednosti tih 4?

Nikad ne bi menja ova moja 4 traktora... Pre nekoliko dana pukne mi zadnja guma na Vladimirca ja samo zakacio IMT 539 i zavrsio taj dan prskanje bez zastoja... A potpuno se slazem sa tobom jer jednostavno sad nemam sta da radim sa Belarusa jedino da prskam sa njim a imam prskalicu 350l... On krece tek u zetvi da radi transport... Meni mnogo znaci kad imam vise traktora mnogo brze zavrsavam posao...

Dresiro sam rusa danas :haha:. Za sat i po sa 200 skupljen na 150 cm i spreman za rad. Sledeci put mora biti za sat vremena gotovo. :haha:

Vidim ovde komentare kako se samo vozikas traktorima.
Treba se samo dobro organizovatii imati odgovarajuce prikljucke.
Tebi koliko radi Belarus sluziće 20god, a svi tvoji traktori vrede kao nov Belarus 520.
Pa nek kazu da nemas zdravu logiku. Ko ne zna nek pogleda u odgovarajućoj temi
kakve ti ,,bebice" imas za vozikanje.:ppozdrav:

Moj drugar ima novu 92 rusa pre par god kupio,apsolitno ne isoriscena masina a rate idu,nema jednostavno prokljucnih masina za njega pozajmljjuje po nesto ali to nije posao iz njega ima i 560 i sve prikljucne masine koje idu uz njega,mislim da ima silo kombajn to je jedino za rusa.Ja sam prosle god kupio novu mahindru 595,imam sa njom nekih 400rh za 10 meseci jednostavno trektor odplacuje sebe!

da je nama jos jedan od 90ks ,ima prikljucaka za oba,hmm... mogla bi i koja usluzno njivica da se uradi

Nazad
Vrh