nsnidza
Član
Koliki treba da je razmak izmedju tockova na prednjem trapu euro-luksa, mislim da sam ranije negde procitao da treba biti malo razlike, kod mene je 161-165 i sa koje strane treba da bude manje rastojanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj sa 7000 eura.Treba mi mala pomoc dobio sam ponudu da kupim MTZ82,1 99godiste sa novim tipom haube traktor sve vreme radio sa kasikom utovarao ugalj i zitarice gurao pod hangar i ponekad vukao prikolicu,zadnje gume celave,prednje nove limarijski i ostalo dosta zapusten koliko da im ponudim novaca neka realna cena?
Tomo imaš pp.Treba mi mala pomoc dobio sam ponudu da kupim MTZ82,1 99godiste sa novim tipom haube traktor sve vreme radio sa kasikom utovarao ugalj i zitarice gurao pod hangar i ponekad vukao prikolicu,zadnje gume celave,prednje nove limarijski i ostalo dosta zapusten koliko da im ponudim novaca neka realna cena?
Bas sam gledao oglase i to im je neka realna cena mada cu im je spustiti za 2000e jer ove sto sam vide su avion za ovog zao mi sto nemam cime da ga uslikam pa da vidite njegovo stanje!Probaj sa 7000 eura.