MTZ Belarus

Koliki treba da je razmak izmedju tockova na prednjem trapu euro-luksa, mislim da sam ranije negde procitao da treba biti malo razlike, kod mene je 161-165 i sa koje strane treba da bude manje rastojanje?

Treba mi mala pomoc dobio sam ponudu da kupim MTZ82,1 99godiste sa novim tipom haube traktor sve vreme radio sa kasikom utovarao ugalj i zitarice gurao pod hangar i ponekad vukao prikolicu,zadnje gume celave,prednje nove limarijski i ostalo dosta zapusten koliko da im ponudim novaca neka realna cena?
Probaj sa 7000 eura.

Par ljudi je pre sezone pisalo da ce udvojiti zadnje tockove na rusima, pa ako moze malo slika da se okaci, i interesuje me koja je sirina adaptera za udvajanje za gume 18,4 sirine. za traktore s ravnim mostom i 1221.

Moj 820 trenutno samo posmatra iz supe.... Za njega nema posla sve do zetve... Sad sve zavrsava IMT 539 i Vladimirec a 820 i Rakovica kuliraju... :osmeh:

IMG1792.jpg

Uopste nije izglancan traktor... Samo najobicnije opran i prebrisan... Videcete nekom prilikom sta znaci glancanje... :osmeh:

Sta da radim drustvo kad je on kod mene najveci traktor i radi samo spremanje i oranje i ponekad transport... Ja nemam toliko veliku sejalicu,prskalicu,spartac i ostale masine za njega... A da sve to menjam verujte mi da mi se ne isplati.... Te radove obavljam sa ovim manjim traktorima... Nadam se da ce uskoro stici jedna tanjiraca za Belarusa... :ppozdrav:

E sad druze tesko da bi ja pristao na trampu ipak su ti tegovi retko nalaze da se kupe na kilo... Ali imam jednu ideju za tebe da napravis ispred tvojih tegova jos jedan nosac za jos 200kg...

Danas video kod mog prijatelja nekako nakalemio napred 3-4 tega od Rakovice na negovu 82.. Nisam obracao paznju kako... Ja razmisljam kad budem imao viska ::novac:: da mu kupim jos jedan par tegova za zadnje felne.. Da ga jos malo otezam.. Ali ko zna kad ce to da bude... To jest kad budem ja imao visak para.... :haha: :haha: Uglavnom pozitivna nula... :haha:

Mogli bi uci u trampu :haha: dam ti ove male od 20 kg sa nosacem i zadnje tegove komplet (4 komada) za te velike s nosacem :ppozdrav:

Nazad
Vrh