MTZ Belarus

Jel ima u Vladimirovcu da se kupi na ovu stranu prema Vršcu nema nigde.Bar ja nisam našao.

Postovane kolege ,moj kolega posjeduje belarusa 82 i muci ga kad treba dat gasa pod opterecenjem traktor pocne trokirat lupat dimit i nepravilno radit ocistio je rezervare zamjenio lajtunge filter cak je isao i glavu uredivat bez ikakvih rezultata ,jel bi ko znao možda što ga mući odakle da krene dalje ,hvala

Danas sam promenio remen i isto se desava... Taman sad kad treba da stelujem prskalicu neradi obrtomer:sta:
Probaj mrdati kontakt ključ dok motor radi. Neki dan sam se družio sa jednom 82-kom i sat je počeo tako trokirati. Na trenutak sam skinuo kontakt i opet vratio pa malo čuknuo po satu i proradio je. Dva puta u toku dana je zatrokirao i dva puta se vratio u život. Od čega,dal od čukanja ili mrdanja kontakt ključa-ne znam ali proradio je. Ako ne proradi javi se na pp.

- - - - - - - - - -

Postovane kolege ,moj kolega posjeduje belarusa 82 i muci ga kad treba dat gasa pod opterecenjem traktor pocne trokirat lupat dimit i nepravilno radit ocistio je rezervare zamjenio lajtunge filter cak je isao i glavu uredivat bez ikakvih rezultata ,jel bi ko znao možda što ga mući odakle da krene dalje ,hvala
Da nije filter vazduha prljav?

Ja sam to isto imao nedavno, Bosch pumpa otisla. :ppozdrav:

Ac pumpa je nova stavljena ,dizne su nove stavljene upravo zbog tog problema i nije se ništ s tim dobilo,kolega sumnja na boš pumpu ,a sad za filter zraka nezz jel bi to moga bit uzrok a i isto je mjenjam ,tako da kolega nezz što bi više pa se ja ovdje vama obratio za savjet.

Može itekako. Možeš menjati ulje koliko hoćeš ako ne čistiš mrežu (neko to zove morsku travu) motor će se gušiti pri većim obrtajima i dimiti kao lokomotiva. Ali ne kažem da nije ni PVP.

Da , slažem se, može da se desi u nekim slučajevima pogotovo ako crknu dizne u kombinaciji sa filterom . Ali ovde je 99% PVP...

Neki dan mi se u setvi desilo isto sto i @Paorpaoru,pukla mi guma koja je bila veza izmedju centrifuge i uljanog hladnjaka i iscurilo mi je oko 7 lit ulja iz motora.Te gume su izdrzale oko 18o h rada.Preporuka svima NEKUPUJTE gume koje se prodaju upakovane u najlonu po 4 komada u kompletu,to je obicno sra.je.:udri:
Da i da kazem nakon zamene i dosipanja ulja nastavio sam normalno sa setvom,samo mi se malo lepila prasina za prednje staklo...

ja kupio 6 a ono 7 kod mene i svi vicu da ide 6 sad neznam jel to neko budzio kod mene ili sta je u pitanju,dali neko ima jos sedmicu na 1025 TKP 7 pise na turbini

Treba mi mala pomoc dobio sam ponudu da kupim MTZ82,1 99godiste sa novim tipom haube traktor sve vreme radio sa kasikom utovarao ugalj i zitarice gurao pod hangar i ponekad vukao prikolicu,zadnje gume celave,prednje nove limarijski i ostalo dosta zapusten koliko da im ponudim novaca neka realna cena?

Nazad
Vrh