talianu
Član
Jel ima u Vladimirovcu da se kupi na ovu stranu prema Vršcu nema nigde.Bar ja nisam našao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri i ti remen.
Danas sam promenio remen i isto se desava... Taman sad kad treba da stelujem prskalicu neradi obrtomer
E zbog taki situacija sam neki dan kupio digitalni laserski brojač okretaja, postrojio rusa, imt-a, holandeze i mjeri. Uglavnom MTZ-892 što se tiče broja okretaja kardana i broja okretaja motora nelaže puno, dobar je. IMT-549 laže više.
Probaj mrdati kontakt ključ dok motor radi. Neki dan sam se družio sa jednom 82-kom i sat je počeo tako trokirati. Na trenutak sam skinuo kontakt i opet vratio pa malo čuknuo po satu i proradio je. Dva puta u toku dana je zatrokirao i dva puta se vratio u život. Od čega,dal od čukanja ili mrdanja kontakt ključa-ne znam ali proradio je. Ako ne proradi javi se na pp.Danas sam promenio remen i isto se desava... Taman sad kad treba da stelujem prskalicu neradi obrtomer
Da nije filter vazduha prljav?Postovane kolege ,moj kolega posjeduje belarusa 82 i muci ga kad treba dat gasa pod opterecenjem traktor pocne trokirat lupat dimit i nepravilno radit ocistio je rezervare zamjenio lajtunge filter cak je isao i glavu uredivat bez ikakvih rezultata ,jel bi ko znao možda što ga mući odakle da krene dalje ,hvala
Postovane kolege ,moj kolega posjeduje belarusa 82 i muci ga kad treba dat gasa pod opterecenjem traktor pocne trokirat lupat dimit i nepravilno radit ocistio je rezervare zamjenio lajtunge filter cak je isao i glavu uredivat bez ikakvih rezultata ,jel bi ko znao možda što ga mući odakle da krene dalje ,hvala