nikt
Član
Ево овде!Кугла ми дође поред колена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izdvoji jedan dan kada padne kisa ili nesto bude pa ne bude posla, nadji nekog ko zna madjarski i idi, isplati se.
Dobro odradjeno. To si uzeo original satove od starijih modela?A ja sam se danas bavio "ruskom elektronikom" pa sam prešao na analognu tehniku. Što je sigurno, sigurno je
Sa noćnim dizajnom
Dobro odradjeno. To si uzeo original satove od starijih modela?
Takodje sam tako uradio...mnoogo sigurnije radim od onda-a poznanik je menjao ceo veliki sat,oko 180 eura mislim da rece,pa opet muke...ovako za male pareimas pouzdano merenje.jedino bih ti preporucio da obavezno ispitas(ako nisi) u vodi preciznost sata za temperaturu.frenki, upravo tako. Još od garancije sam imao problema sa tim elektronskim satovima, ceo dan radim temperaturu "zakuca" na 80 stepeni i sve je OK dok na pr,; ne upalim svetla ili ventilator u kabini onda počne "divljanje" manometra za ulje i temperature. Ulje ode skoro na nulu a temperatura na preko 100 i to se dešava sinhronizovano.
Ali ne uvek, imao je neke svoje "bubice". Ugradio sam ova dva sata a da nisam poništio postojeće el. pokazivače.
[/URL][/IMG]
Za ulje mi je jasno, samo gde si prikopcao za temperaturu ako nisi ponistio postojecu?Ugradio sam ova dva sata a da nisam poništio postojeće el. pokazivače.
Na jednom traktoru na strugu pravio T komad na glavu sto se uvrce-za oba sata,a na drugom uvrnuo sondu u izlaz za grejanje kabine(onaj liveni deo),tu sam skinuo onu malu slavinicu dotoka antifriza,a dalje na crevo sto ide u kabinu postavio otvaranje i zatvaranje grejanja.za sve se nadje nacin,samo malo posmatranja i volje.Za ulje mi je jasno, samo gde si prikopcao za temperaturu ako nisi ponistio postojecu?
MOze i ispred termostata sto kaze Clan Pankin,busi se aluminiumski deo,reze navoj i uvrce u isti...Na jednom traktoru na strugu pravio T komad na glavu sto se uvrce-za oba sata,a na drugom uvrnuo sondu u izlaz za grejanje kabine(onaj liveni deo),tu sam skinuo onu malu slavinicu dotoka antifriza,a dalje na crevo sto ide u kabinu postavio otvaranje i zatvaranje grejanja.za sve se nadje nacin,samo malo posmatranja i volje.
ima dva izvoda za temperaturu
naprijed i nazad i uzima prosjek
- - - - - - - - - -
najbolje stavit na 4 klip nazad i onda dobijaš najveću temperaturu u traktoru
Za ulje mi je jasno, samo gde si prikopcao za temperaturu ako nisi ponistio postojecu?
evo kako sam ja resio na 1221,nisam hteo da satove uvlacim u kabinu ni pod tackom razno pa se nasla opcija spolja a pregledna iz kabine..........
gde nadje te kineske ,pored onolikih ruskih na policama