MTZ Belarus

Bili serviseri.Odradili su apsolutno sve što sam prijavio i to bez ikakvih zanovetanja i ostalog.Šta više recimo na klipu je curelo na gumici oni zamenili kompletan klip novim.I posle dva sata posla bez stajanja naplatili samo ulje.Ja pritužbi nemam.

Pohvala za servisere, i ako moze da napises sta su sve radili na traktoru. Sta je to sve prijavljeno od kvarova.

Pa cureo je klip hidraulike,jedna strana kočnica blokira prilikom kočenja,druga strana kočnica se upalila,curelo ulje iz srednjeg reduktora kardana prednje vuče i iz srednjeg mosta ka kardanu,pukao jedan holender od nafte pa puštao malo.Pored toga odradili i redovan servis sa štelovanjem ventila,dotezanjem glave,zamenom ulja u motoru,pranjem filtera,štelovanje kaiša ventilatora......ma radili momci bez prestanka.Zvoni im telefon i pričaju oni sa nekim i kaže jedan od njih "ma još malo i generalnu radimo,sve gore i gore.Valjda ćemo danas završiti i smeju se".

naravno da je sitan, ali skini poklopac i odnesi strugaru neka ti napravi mali saraf i onda navaris na armaturu kao produzetak. ja sam tako uradio..mozda se i vidi ako se bolje pogleda. uradi samo tako kako ti kazem i videces :)
Odlicno odradjeno, to je naj bolje resenje, jel ako se prodaje traktor ili se nekom ne svidjaju te dugacke rucice, lako se vrate na fabricko stanje.
ja cu obe menjaca produziti, i ove 3 od hidraulike, pogotovo kad dobije frontal bice veoma korisno.

Stanislave, malo si se zajebao sto si mene citirao, ja sam na moje pitanje dobio odgovor!
tvoju kombinaciju uopste nisam komentarisao, a ti slobodno stavi naocare iduci put, da se ne izrazim vulgarnije kao sto si se ti na kraju izrazio!

--------------------

@aca, jel si ti produzavao ove rucice?

Nisam mislio na tebe vec na tog sto je komentarisao,a slucajno sam tebe tagovao,jbg ispricavam se!

Продужио ручицу мењача да се не сагињем сваки пут кад мењам брзине и направио наслон за руку кад орем да се ослоним да се не клизам са седишта.
9iw8eq.jpg

2nall52.jpg

samo pazi kako ces isavijati te rucice sto ces produzavati, da sam se malo namucio ali sada mogu u baciti u bilo kuju brzinu i rucce pomeratid a nesmeta jedna drugoj..

Pa to bi trebalo ovim redosledom ici, strugar napravi maticu, pa se na njoj navari zeljena duzina armature, zavrne se na rucicu, obelezi se gde da se savije, odvijese i savije, pa vratis tako savijenu i mora stajati kako treba bez smetnji.
ma bice extra, kad vec fabrika nije brinula za necija ledja!

Kod Rusa u Novom Sadu mogu da se nađu za 70 eura oba. Dali ima negde povoljnije i meni bi trebala 2 komada za moj 1025 ravan most.

Продужио ручицу мењача да се не сагињем сваки пут кад мењам брзине и направио наслон за руку кад орем да се ослоним да се не клизам са седишта.
9iw8eq.jpg

2nall52.jpg
Baca mogao si i drzac za pivo da metes negde,ja cu kod mene morati taman kada ga otvorim ono neko naidje skreci koliko sam puta samo proso:ppozdrav:

Nazad
Vrh