MTZ Belarus

Naleteh na oglas i setih se da ti trazis kabinu.. Ja mislim da je ovo kabina sa Rakovice ona siroka ali nisam siguran mozda je i sa Zetora... Mozda naidjes negde na takvu kabinu po pristupacnoj ceni pa sto da ne... :ppozdrav:

Vrlo moguce i da je sa rakovice, praticu pa sta nadjem :ppozdrav:

Ja bi voleo da mi Lala objasni kakav mu je to pritisak ulja, na leru u toku rada nema ni 1bar:sta:
i onaj snimak, paljenje na -5 vidi se u jednom trenutku da je pritisak na 2,5bara.
jel to barometar nije u redu?
ti druze ne vidis da ja idem prvi prohod,po oranju ja gazim pa ne mogu leteti,a on pegla po pdrljanom,a ja drugi prohom idem isto 12,5 km/h.
Ja nju nisam kao on kupio na pamet, prva teska drljca prodata je u gajdobru od 6,6m i cvek ima rusa 1221 i sa njim sam prvo pricao,pa sam probao a onda i kupio...i jos nesto potrsnja sa ovim traktorom i ovom drljaom je 2 do 2,5 l/ha...,toliko od mene,a vi serite!

U petak sam zvao servis i najavili su se da su ujutru tu.Javiću Vam kako je prošlo "druženje" uz one rečenice "to tako treba".

Dali neko moze da mi kaze gde da nadjem tu plastiku oko volana kao sto sam oznacio na slici?
fsadfa.jpg

ti druze ne vidis da ja idem prvi prohod,po oranju ja gazim pa ne mogu leteti,a on pegla po pdrljanom,a ja drugi prohom idem isto 12,5 km/h.
Ja nju nisam kao on kupio na pamet, prva teska drljca prodata je u gajdobru od 6,6m i cvek ima rusa 1221 i sa njim sam prvo pricao,pa sam probao a onda i kupio...i jos nesto potrsnja sa ovim traktorom i ovom drljaom je 2 do 2,5 l/ha...,toliko od mene,a vi serite!
Stanislave, malo si se zajebao sto si mene citirao, ja sam na moje pitanje dobio odgovor!
tvoju kombinaciju uopste nisam komentarisao, a ti slobodno stavi naocare iduci put, da se ne izrazim vulgarnije kao sto si se ti na kraju izrazio!

--------------------

@aca, jel si ti produzavao ove rucice?
dao si mi lepu ideju, ja bi trebao tacno 5kom. da produzim.

Bili serviseri.Odradili su apsolutno sve što sam prijavio i to bez ikakvih zanovetanja i ostalog.Šta više recimo na klipu je curelo na gumici oni zamenili kompletan klip novim.I posle dva sata posla bez stajanja naplatili samo ulje.Ja pritužbi nemam.

Stanislave, malo si se zajebao sto si mene citirao, ja sam na moje pitanje dobio odgovor!
tvoju kombinaciju uopste nisam komentarisao, a ti slobodno stavi naocare iduci put, da se ne izrazim vulgarnije kao sto si se ti na kraju izrazio!

--------------------

@aca, jel si ti produzavao ove rucice?
dao si mi lepu ideju, ja bi trebao tacno 5kom. da produzim.

ja sam produzavao. to kada sam kupio plug obrtac i sada je puno prakticnije i lakse nemoras se istezati na drugi kraj kabine, a i usput sa produzio rucicu menjaca i sad aje sve nadohvat ruke pored volana, ja bih preporucio svima koji imaju malo volje da se potrude ali ce im posle puno biti prakticnije i lakse :)

Ja sam hteo to kod mene da uradim na rucici menjaca,ali kod mene je sitan navoj za maticu za kljuc 14,nisam imao takve matice pa sam odustao....
naravno da je sitan, ali skini poklopac i odnesi strugaru neka ti napravi mali saraf i onda navaris na armaturu kao produzetak. ja sam tako uradio..mozda se i vidi ako se bolje pogleda. uradi samo tako kako ti kazem i videces :)

Bili serviseri.Odradili su apsolutno sve što sam prijavio i to bez ikakvih zanovetanja i ostalog.Šta više recimo na klipu je curelo na gumici oni zamenili kompletan klip novim.I posle dva sata posla bez stajanja naplatili samo ulje.Ja pritužbi nemam.

odlicno, onda su mozda dobili 'struje' od rukovodecih, jer su se zaista ponasali bahato u zadnje vreme... tako kao sto je danas kod vas proslo, tako treba! :bravo:

Nazad
Vrh