Pavle kod nas nateruju kad peru krompir u isto takvim masinama...traktor do pola bude u vodi,ali nije im nista,rade li rade..
Zanimljivo resenje i ogroman usteda u manuelnom radu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pavle kod nas nateruju kad peru krompir u isto takvim masinama...traktor do pola bude u vodi,ali nije im nista,rade li rade..
A kako onda,mora tocak da se skida ili kako vec?Budi drug pa pojasni.Ja sam menjao plovak na 820 nisam skidao rezervoare....
A kako onda,mora tocak da se skida ili kako vec?Budi drug pa pojasni.
Aj bicu drug na mom rusu nije gramerovo sediste jednostavno,skinem poklopac koji je ispod serista uzmem kratak srafciger odvrnem plovak malo ga zakrenem i izvadim.Uzaludan trud dva puta sam ga menjao nikakve vajde dok su puni rezervari i nekako ali kad se na pola treba pola dana da utvrdis kolkiko imas goriva,ja sam to resio tako sto sam na drugi rezervoar napravio cep nasao na odpadu od auta cev i cep original prosekao rezervoar i zavario tako da sad na odba rezervoara imam otvor,sa cepovima naravnoA kako onda,mora tocak da se skida ili kako vec?Budi drug pa pojasni.
Ja sam stavljao uske gume,i to za potrebe transporta na 1025,al sve je to slicno,moze na bilo koji belarus.prelistajte malo unazad,ima i slika.Jedno pitanje za poznavaoce mtz-a? Da li je moguce na mtz 820 sa ravnim mostom staviti uze gume za medjurednu obradu na primer za spartanje i prskanje kukuruza
Jedno pitanje za poznavaoce mtz-a? Da li je moguce na mtz 820 sa ravnim mostom staviti uze gume za medjurednu obradu na primer za spartanje i prskanje kukuruza
Ja nisam cuo,ali znam...na novom je tako,stariji tipovi imaju deblja creva.na neki nacin je to i dobro imati tanje crevo,jer ako se na njivi ugasi traktor,pustis minut,upalis ga i znas da ces sigurno imati nafte da dodjes do kuce...I ja sam čuo da se neki vlasnici Belorusa žale da je tanko to crevo kojim su oba rezervoara spojena i da ne može istom brzinom da se puni desni rezervoar sa brzinom potrošnje iz njega. Onda se dešava da u oranju merač pokazuje da nema goriva, a u stvari ima još u drugom rezervoaru...
Ako oce da upaliJa nisam cuo,ali znam...na novom je tako,stariji tipovi imaju deblja creva.na neki nacin je to i dobro imati tanje crevo,jer ako se na njivi ugasi traktor,pustis minut,upalis ga i znas da ces sigurno imati nafte da dodjes do kuce...