Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma samo mi to fali dodje do neke vanredne situacije oma ce da te angazuju posto znaju da imas .
Da li neko moze da mi kaze u cemu je razlika izmedju ova tri modela traktora? MTZ 82.1
MTZ 820 standard
MTZ 820 euroluks i 820 ravan most
mi imamo u planu tako nesto, ali nisam video kako ta izgleda, moracu svratiti to pogledati.Vlasnici mtz dali je neko kupio onu dasku sto cisti sneg sto agropanonka reklamira i dali vredi 1250 e plus pdv
nemoj prijatelju tako svaki traktor ima svoju upotrebu tako i ova dva a kod nas se na primer 952 pokazao puno kvarljiviji od 820 naročito mjenjačKolega uzmi 892 ili 952 neces se prevariti sigurno. Ja imam 952 i prezadovoljan sam. 820 mu nije do kolena...
Imam problem sa menjacem na MTZ 82 prosle godine je zamenjen jedan zupcanik i jedan lezaj neznam koji,"majstor" je menjao.Kada ga je sastavio menjac je bio dosta bucniji a kada smanjivam gas u transportu jako je zvizdao.I evo posle 10 meseci popravke u oranju mi se desilo da je menjac jednostavno zablokirao i kao da je pomesao brzine morali smo da mu skinemo poklopac i viljusku,ispod viljuske se nalazi osovina sa zupcanikom i lezajem.E sad otkrili smo da je odlivak pukao gde se lezaj nalazi pa je lezaj iskocio i osovina nije bila vise u svom mestu i zakocilo setanje zupcanika ispod viljuske."Majstor" je rekao da smo navodno silili traktor pa se desilo to a traktor je svega nekih 200 sati radio od popravke menjaca."Majstor" mi je predlozio da mi od zavari gusanim elektrodama taj odlivak i to ce biti to nista po njemu nije osteceno.Zanima me dali neko zna dobre mastore za menjace na MTZ posto sam digao ruke od ovog mog "majstora".