Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje ti je rus godiste .Ja mislim da nemoze da se ugradi ,to kod nas zovu zakljucavanje hidraulike .Sad kad su mi bili serviseri rekli su da je hidraulika sad drugacija nego kod stari tipova.Juce sam gledao jednu staru 82 i ona ima cetri rucke za dizanje i spustanje , vlasnik mi rekao daje ta 4 za blokiranje hidraulika .
kod mene ima tri rucke za dizanje dali i ja imam negde neku rucku za blokiranje hidraulika ili dal mogu da stavim takav razdelnik
93 imao je i finu hidrauliku koju sam nedavno izbacioKoje ti je rus godiste .Ja mislim da nemoze da se ugradi ,to kod nas zovu zakljucavanje hidraulike .Sad kad su mi bili serviseri rekli su da je hidraulika sad drugacija nego kod stari tipova.
Slikaj malko to da jasnije vidimoMozete kolega i ja cu je ovih dana staviti jer je jako dobra stvar, ima sve da se kupi komplet polovno kod coveka sto prodaje polovne delove za belaruse iz curuga, a kosta 120E.
Da li je neko imao iskustvo sa ovim Mtz-om
http://www.polovniautomobili.com/oglas2501103/belarus_923/
Slikaj malko to da jasnije vidimo
Sluzi za stelovanje brzine reagovanja, kad se koristi regulacija sile.Cemu sluzi ovaj tockic