talianu
Član
Prošle godine 1.10 sam uplatio 1221 3200000 sada je 3800000 poskupeo celih 600000 din.Previše!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj da skines crevo sa slavine i tu nabi crevo sa cesme i pusti vodu,pa vidi da li prolazi do hladnjaka.
objasnite mi kakav je mtz920?
Pozz svima...imam mtz 82.1 pre godinu dana mi crko pokazivac temperature i posle toga sve ostalo sem pokazivaca ulja do sad sam terao tako a sad ce uskoro zimsko oranje pa ne bih da orem a da nzm kolka je temp ...Zna li neko moze li se ovo nekako popraviti ili da kupim taj novi pokazivac ?...mada taj kosta oko 150 eura ili mozda ima negde jeftinije?
>
Uploaded with ImageShack.us
>Na slici se vidi pokazivac ulja onaj mali od imt-a u sredini taj je servis ugradio josh kad je traktor bio nov kao da tacnije pokazije pritisak ulja ...e sad i taj je crko pa bih umesto tog stavio pokazivac temp od imt-a ...jel bi to moglo da se uradi tako?
Dali moze nekako da se smanji luft u rucici menjaca na belarusu 820,i na onoj srednjoj kornajca zec?
Ja sam rijesio pitanje čepa sa dodatnim gumenim dihtungom ali problem je rezervoar gdje treba hitno obavijestiti agropanonku da je to problem kod većine,tako dobar traktor da glupost nečija ne nanosi zabunu kod kupaca oko navedenog problema.Isto i mene iritira rezervoar tacnije cep koliko god ga krvinicki stegao opet curi :/