markokurjega
Član
To je nezavisni rad 530 obrtaja a sinhroni je vezan za brzine i on je brzi ali ne znam maksimum koliki je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni nije problem na kardančiću već mije otišlo ono plastično kućište što kroz njega prolazi osovinica sa tim malim kardančićem za regulacioni ventil.Dali ima u AP dase kupi to plastično kućište sa onim neznam kako da ga nazovem klikerom i dali neko ima kataloški broj.Hteo sam da se ukljucim ranije,ali nisam stigao od obaveza.I ja sam na 1025 imao iste simptome,nagadjanja su trajala skoro 2 godine.Ja sam se snasao tako sto sam pomerao rucicu za kipovanje istovremeno sa rucicom za dizanje i to je radilo ali imao sam posle neke druge havarije.Ali kada je napokon dosao majstor iz AP,resio je iz mesta,pravo na taj kardancic.Odsekli smo parce cetvrtaste osovine od sejalice,izbusili 2 rupe 6 mm u kontra smeru,ubacili dva srafa i simulirali kardancic.Dobra fora,jer ovo je trajno resenje tog problema.
sad si me bacio u dilemu. da li je bolji t40 ili 52?
šta ti nije jasno ? prvo grijač bez petroleja ili d2 ne smiješ uključivati jel odmah crkne .ako imaš žarnicu na tabli uključiš grijač i čekaš da se zažari i onda pališ a ako imaš lampicu uključiš grijač i kad lampica zatreperi još držiš prekidač grijača i u isto vrijeme pališ traktor.to ti je sva nauka oko grijača ,ako ima još nešto pitaj slobodno
gde postoji stakleni merac,tj prozor na motoru na rusu?Od min, do max (na meracu, onom staklenom), stane oko 1.5 l ulja, tako da nije nemoguce da je povukao litru ulja hladnjak...
gde postoji stakleni merac,tj prozor na motoru na rusu?
postoji na hidrauliku i na vecim od 100 konja na menjacu...a na motoru ne,ne...
al si ti "UBO" sa tim rusom sto si kupio...koliko si se napatio sa njim,ni sam ne znas vise sta ste mu radili sve...muke vase.meni ssu bile otisle bolcne na prednjem trapu,pa mi stradao krst kardana prednje vuce i malo hlaadnjak,ali sve sam zamenio.