Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako čiji, pa beloruski. Model 3522 ima elektro transmisiju.Lalo jel znaš možda čiji menjač oni koriste ?
Kako čiji, pa beloruski. Model 3522 ima elektro transmisiju.
Kako čiji, pa beloruski. Model 3522 ima elektro transmisiju.
mali kardan zeza kojeg pomera poluga za dizanje, stoji izmedju ventil kucista i rucke....pozdarav!
Hteo sam da se ukljucim ranije,ali nisam stigao od obaveza.I ja sam na 1025 imao iste simptome,nagadjanja su trajala skoro 2 godine.Ja sam se snasao tako sto sam pomerao rucicu za kipovanje istovremeno sa rucicom za dizanje i to je radilo ali imao sam posle neke druge havarije.Ali kada je napokon dosao majstor iz AP,resio je iz mesta,pravo na taj kardancic.Odsekli smo parce cetvrtaste osovine od sejalice,izbusili 2 rupe 6 mm u kontra smeru,ubacili dva srafa i simulirali kardancic.Dobra fora,jer ovo je trajno resenje tog problema.Jeste! Juce zamenili onaj mali kardancic i odlicno radi , pre nego sto smo ga ugradili uporedili smo sa novim...imale su razliku i u luftu u jos necem...navodno fabricki nije bio na dobrom mestu zavarena mala osovinica ( kad bi gledali kao kazajka na satu onda je kasnila, jer kad sam povukao rucku prema gore nije dosta okretao "regulacioni ventil" i zato nije uvek dizao kako treba) belarus .... desava se!
Jeste ocuvan je. takvog sam trazio. 2005 godina. cena 12400.