Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zoran kjlajicevo je napisao(la):srdjane kakvih sapuna (nikad cuo)
takozvani sapun,ili oduska...
pa nisu bili dzabe ali kao da jesu..... na svaki traktor bilo 1000e popusta... i davali su ih na 5 godina bez kamate i bez troskova obrade.... sa 25 posto ucesca... 82.1 rata na svakih 6 meseci je bila mislim 1250e.... to je bilo skoro dzabe.... ja sam tako uzeo 1221!!!! prodato je ukupno svih modela oko 400 traktora... svega 4-5 je bilo za kessteva 1984 je napisao(la):Pravice one koje su najvise prodavali kod nas 820 grbavi i ravni most uglavnom sam te i vidjao u decembru i januaru kao da su za dzabe delili samo tutnje putevima na svakoj soferki proba
milan putinci je napisao(la):pa nisu bili dzabe ali kao da jesu..... na svaki traktor bilo 1000e popusta... i davali su ih na 5 godina bez kamate i bez troskova obrade.... sa 25 posto ucesca... 82.1 rata na svakih 6 meseci je bila mislim 1250e.... to je bilo skoro dzabe.... ja sam tako uzeo 1221!!!! prodato je ukupno svih modela oko 400 traktora... svega 4-5 je bilo za kessteva 1984 je napisao(la):Pravice one koje su najvise prodavali kod nas 820 grbavi i ravni most uglavnom sam te i vidjao u decembru i januaru kao da su za dzabe delili samo tutnje putevima na svakoj soferki proba
nemogu..tako sam i primetio da nesto nevalja.. zaglavljena mi je rucica..ali je sada iskljucena..Vlada B.B je napisao(la):a jel mozes da povuces rucicu od prednje vuce?
Ocisti i namazi onu kuglicu.miroslav78 je napisao(la):nemogu..tako sam i primetio da nesto nevalja.. zaglavljena mi je rucica..ali je sada iskljucena..Vlada B.B je napisao(la):a jel mozes da povuces rucicu od prednje vuce?