Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi je do ventila nekog,nije razvodnik...skal je napisao(la):meni on dize poluge ali čim pustim ručicu odma poluge padaju doleneće da ih zadrzi u zadatom polozaju
Bogami je skupo ipak je to rus 200 evra je klip sto dize hidrauliku pumpa je mislim 50 evra koliko se secam neko se tu ogradio u cenudex79 je napisao(la):razvodnik oko 120 eura ja ga zamijenio radio odlicno neka tri mjeseca sad sve vise slabi hidraulika
ja mučim muku sa takvim regulatorom bar tako mislim prvo je dizo al čim sam pustio ručicu poluge su odma padale,e danas sam malo čačko oko njega sad dize al neće da spusti poluge a one ručice napred uopšte ne reaguju na poluge rasturio sam regulator i sklopio po katalogu al neradi kako treba ima neka caka ??'il daga izbacim i spojim direktno bez onog regulatira ako ju to izvodljivo jer ima tri cevke koje idu u taj regulatordanger je napisao(la):@Rale,samo nemoj sad da to ulje menjas na 1000 radnih sati kao neki clanovi(clan),sto se tice pozicionih regulatora ili hidropojacivaca vecina rusa ih ima pocevsi od stare 82 mala kabina,pa noviji modeli do dan danas,552 takodje,neke serije 82.1 nemaju,e sad ima dosta njih koji su to izbacili na starim modelima jer su imali problema zato sto tada pozicioni regulator je radio u sklopu razvodnika hidraulika pa se desavalo da kad nesto kipujes on prvo digne poluge (npr...kipujes bunker beraca a on digne poluge i smota ti kardan ako nepazis),malo ko je to znao da popravi tada u to vreme pa se to izbacivalo jer ti rusi dobro oru i sa one dve poluge od ukupno cetiri,sad svi noviji rusi imaju nezavisnu hidrauliku tj. rad regulatora i razvodnika,svako radi za sebe a rucke sluze samo za kipovanje,i svi rusi imaju oprugu ispod toplinga,evo fotka novog tipa pozicionog regulatora
Post je spojen: [time]1298619467[/time]_________________________________________________
@rale,ulje u korito sipas do onog ruba ili do onih rupica na plasticnoj kadici,ulje treba da je i u kadici i u koritu,koliko ti dugo teras bez ulja
imam taj razvodnik ispod sedista..a,koja creva?pankin je napisao(la):može samo se crijeva zamjene naravno ukoliko imaš onaj razvodnik ispod sjedala