dali imaš problema sa sporima i brzima mislim dali udara produžetak gdje pitam zato što bi i ja tako napraviomiroslav78 je napisao(la):evo kako sam ja ... produzio rucicu menjaca i rucicu hidraulike...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dali imaš problema sa sporima i brzima mislim dali udara produžetak gdje pitam zato što bi i ja tako napraviomiroslav78 je napisao(la):evo kako sam ja ... produzio rucicu menjaca i rucicu hidraulike...
kako mislis lezajevi na sejacici...sta si ih menjao?zlaja je napisao(la):Kod mene se to slično dešavalo a rezultat je bio ležajevi na sejačici (na vetru)
srdjan7 je napisao(la):danas probali Maju kako radi,ali se desava nesto cudno,najme kada dignem poluge do kraja,kardan pocne pomalo da kao kucka dok okrece,cim malo spustim poluge da sejacica bude nize dignuta,kuckanje prestaje...jel imao neko takvu pojavu?
srdjan7 je napisao(la):danas probali Maju kako radi,ali se desava nesto cudno,najme kada dignem poluge do kraja,kardan pocne pomalo da kao kucka dok okrece,cim malo spustim poluge da sejacica bude nize dignuta,kuckanje prestaje...jel imao neko takvu pojavu?
i to sto kazes...Rale 83 je napisao(la):postojem sirokougaoni kardani za pneumatske sejalice .
srdjan7 je napisao(la):Savoris...sa malim kasnjenjem-evo slike napukle pumpe,pa procenite...
Ima jedan iz Curuga radi pravi krunjace i poteznice skokni do njega nije ti daleko mogu ti i broj dati na pp.robert je napisao(la):bio sam danas u vajskoj,i nema nigde adaptere za zadnje tockove,samo od torpeda i imt-a ima.ima u novom sadu na najlonu ali traze oko 250E.a to mi je malo puno.dali neko zna gde bi jos mogao naci?ili da neko pravi a da nije skup.