dizao sam ga i na dizalicu i ne ide teško
i sam sumnjam da sad na ovom većem orbitrolu pumpa nije kadra da ga nahrani,i da što veći gas možeš brže da motaš
i da vam pomognem oko te pumpe i pritiska pumpa može da podnese 160 bara zato što ide ista kod mene na volan i na ltz tornado na hidraulik kome je radni pritisak 140 -180 bara.
a na mom traktoru kad sam ga kupio novog nije bio podešen pritisak na hidraulici i prelazio je 280 bara i pumpa nije pukla valjda srećom ali hidraulik nije dobro radio pa smo posumnjali na nizak pritisak kad iznenađenje on skoro duplo veći.
i sam sumnjam da sad na ovom većem orbitrolu pumpa nije kadra da ga nahrani,i da što veći gas možeš brže da motaš
Post je spojen: [time]1300636888[/time]
_________________________________________________i da vam pomognem oko te pumpe i pritiska pumpa može da podnese 160 bara zato što ide ista kod mene na volan i na ltz tornado na hidraulik kome je radni pritisak 140 -180 bara.
a na mom traktoru kad sam ga kupio novog nije bio podešen pritisak na hidraulici i prelazio je 280 bara i pumpa nije pukla valjda srećom ali hidraulik nije dobro radio pa smo posumnjali na nizak pritisak kad iznenađenje on skoro duplo veći.