MTZ Belarus

dizao sam ga i na dizalicu i ne ide teško
i sam sumnjam da sad na ovom većem orbitrolu pumpa nije kadra da ga nahrani,i da što veći gas možeš brže da motaš
Post je spojen: [time]1300636888[/time]
a na mom traktoru kad sam ga kupio novog nije bio podešen pritisak na hidraulici i prelazio je 280 bara i pumpa nije pukla valjda srećom ali hidraulik nije dobro radio pa smo posumnjali na nizak pritisak kad iznenađenje on skoro duplo veći.

vi il mene zajebavate,ili meni onda dobro ne meri manometar(sto je nemoguce),merili na r65 i pokazuje 205,kao sto treba.ili nove pumpe nemaju kvalitet za taj pritisak?sta kazete na to-to mi deluje najlogicnije? :sta:

srdjan7 je napisao(la):
vi il mene zajebavate,ili meni onda dobro ne meri manometar(sto je nemoguce),merili na r65 i pokazuje 205,kao sto treba.ili nove pumpe nemaju kvalitet za taj pritisak?sta kazete na to-to mi deluje najlogicnije? :sta:

ja stvarno nemam namjeru nikog da zezam kada pričamo o ozbiljnim stvarima , postoji više pumpi NŠ10 , moguće je da si ti uzimao one kineske
koliko vijaka su te tvoje pumpe imale tamo gdje se spajaju dva dijela pumpe?

svaka zupčasta pumpa radi do 160-180bara bez ikakvih posledica , ustvari to im i jeste radni pritisak

Pankin, da ti nije ostala neka krpa u dovodnoj cevi kad si menjao pumpu? Svašta se dešava ljudima...

imam problem sa t40 sa volanom, dok je hladan traktor radi super,
kada se traktor zagreje jedva se volan okrece ali kada rucicu za kipu podignem na gore
radi kao doksa,da li je do pumpe ili je nesto sasvim drugo ja neznam.
da li se kome to desavalo i kako moze da se sredi. :udri:

promašio si temu druže

ajde valjda će nas urednici transportovati u temu LTZ

otišao ti prioritetni ventil (ili zaštekao) , on ti se nalazi iznad hidraulične pumpe i iz njega izlaze 2 crijeva , nov košta oko 60e čini mi se
znači pričvršćen je za pumpu sa 4 vijka

srdjan7 je napisao(la):
To si merio na pumpi hidraulika jel tako?To je normalan pritisak za rajku! :D

263j49j.jpg

Post je spojen: [time]1300721883[/time]

Jel zna neko gde ima da se nadje ono plastika sto ide oko volana za Mtz 82.1?Ne mogu nigde da nadjem :udri:

e jebi ga zorane kakva krpa ja vam kažem da se traktor od prvog dana tako ponašao(nov traktor)ja sam prvi vlasnik

Nazad
Vrh