ivica 4
Novajlija
danger hvala na savjetu probaću onaj prvi ma izvadio sam ja njega van i spojim ga na akumulator radi , kada stisnem taster u kabini ona mi se žica zacrveni ali nikad još nisam čuo da pukne kad se zapali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zombie_666 je napisao(la):Jel moze neko da mi izmjeri koliki je prečnik rupe na kuglama na 82.1? Trebaće mi čaure da upasujem u kugle, jer sve mašine koje imam imaju male bocne (kat I), a rus ima veliku rupu (kat II).
Attila je napisao(la):zombie_666 je napisao(la):Jel moze neko da mi izmjeri koliki je prečnik rupe na kuglama na 82.1? Trebaće mi čaure da upasujem u kugle, jer sve mašine koje imam imaju male bocne (kat I), a rus ima veliku rupu (kat II).
Tu ti ide čaura sa 22 na 28 mm.
zombie_666 je napisao(la):Attila je napisao(la):zombie_666 je napisao(la):Jel moze neko da mi izmjeri koliki je prečnik rupe na kuglama na 82.1? Trebaće mi čaure da upasujem u kugle, jer sve mašine koje imam imaju male bocne (kat I), a rus ima veliku rupu (kat II).
Tu ti ide čaura sa 22 na 28 mm.
Hvala!!Znas li i duzinu, tj. kolika treba da bude čaura, taman da stane u kuglu (da ne viri sa strane)?
Kazner je napisao(la):samo napravi caure starije 2 desete i natjeraj bez da varis,a moze i to sto si ti zamislio
zlato je napisao(la):Zdravo društvo!Jasam iz Padine (opština Kvačica), imam torpedo 7506 i 4506, radim oko 70 jutara svoje(sa zakupom)zemlje i nešto uslužno!Zaiteresovan sam za kupovinu novog Belarus 1025 a juče sam zvao agropanonku i rekli su mi da nema više "ruje" sa nula posto kamate!Čeka se kaže da ministarstvo izadje sa nekom ponudom!Ako neko zna više o tome slobodno nek napiše ,hvala!
proveri da ti nije zacepljena cev od grejaca do posude i uvek zimi sipaj petrolejivica 4 je napisao(la):kako znati radi li grijač motora na 82.1