Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):Preporučujem Wesem radne farove, plastične, okrugle, sa drškom gore i staklom na kockice, sa H3 sijalicom.
Uputstva za rukovanje i održavanje MTZ traktora na ruskom jeziku su stavljena u ovu temu http://poljoinfo.com/index.php?topic=15201.0 Ima i za 82.1zombie_666 je napisao(la):Jel mogu na 82.1 nazad da se stave 16.9-38" gume? Koje bi naprijed morale da se stave ili bi mogle standardne 11.2-20"?
Ima li neko uputstvo za korištenje 82.1, na Agropanonkinom sajtu ima za 800/820, al mnogo toga nije isto, posebno hidraulika.
kinez je napisao(la):e nemoj da budes bas siguran ja sam radio to pre par meseci pa sam mozda zaboravio al sutra mogu da ti proverimaca je napisao(la):Hvala,da znam sta da trazimkinez je napisao(la):sitna jeste al ne mogu da se setim mislim da je 24x1,5aca je napisao(la):Jel zna neko da li ide sitna ili krupna loza na diferencijal gde se stavlja ploca za donju poteznicu?
Na 82-ci i novijim modelima navoj M 22x1.5aca je napisao(la):Jel zna neko da li ide sitna ili krupna loza na diferencijal gde se stavlja ploca za donju poteznicu?
zorancile je napisao(la):Preporučujem Wesem radne farove, plastične, okrugle, sa drškom gore i staklom na kockice, sa H3 sijalicom.
meshter je napisao(la):Uputstva za rukovanje i održavanje MTZ traktora na ruskom jeziku su stavljena u ovu temu http://poljoinfo.com/index.php?topic=15201.0 Ima i za 82.1zombie_666 je napisao(la):Jel mogu na 82.1 nazad da se stave 16.9-38" gume? Koje bi naprijed morale da se stave ili bi mogle standardne 11.2-20"?
Ima li neko uputstvo za korištenje 82.1, na Agropanonkinom sajtu ima za 800/820, al mnogo toga nije isto, posebno hidraulika.
sta pola citav forum a do tad ce da doktorira na mtzBranko je napisao(la):Zombie, baća, ti kad kupiš Rusa ima pola foruma da častiš...
kinez je napisao(la):tek ce da vidite kolko stranice ce da zauzme kad ga kupi
MONTOYA je napisao(la):zombi druže ti si trebao otvoriti posebu temu o tvojoj kupovini traktora
ovako si zauzeo 50 strana teme MTZ