MTZ Belarus

baca je napisao(la):
techa je napisao(la):
Imam ja novi cenovnik, al je lose kopiran. Mogu da ga prekucam, ili pitaj za koji model te interesuje cena? :ppozdrav:

Koja je sada cena 82-jke i 92-jke?

352rx8w.jpg

Ima odgovarajuca tema za cene traktora pa ako treba mogu nadlezni da prebace u odgovarajucu temu.

@Predrag Brankov

Ako mozes da uzmes komplet tegove novi tip uzmi slobodno. Lako je skinuti ako ti je puno, zar ne?
Uz te tegove obavezno kupi ojacanja za sasiju koja idu uz Eurolux modele. Pre nekog vremena kada se drugar raspitivao je bilo ojacanje za jednu stranu oko 6000 dinara. Kosta ali dosta znaci..

kinez je napisao(la):
poz, kako izgleda ojacanje ima li ko sliku?
To ojačanje je u stvari ploča koja ide preko postojećih šasija i sa jedne i sa druge strane, ali je duže pa se zadnji kraj zašrafi na menjaču.

Bok dečki je li imao ko problema s punjenjem akumulatora od strane alternatora, tj koliko sam ja ćuo da na belarus starijim modelima aleternator puni samo jedan akumulator

To nije problem na starijim, nego na modelima koji imaju anlaser na 24v. Ima neku elektroniku za izjednačavanje punjenja, pa kad ona otkaže puni samo jedan akumulator.

Do sad sam gledao jedan 82.1 iz 1999. sa 1290 sati (gume loše, ostalo super) za 7500E i jedan 82 Super Turbo (WTF?!) iz 1986. sa x+y sati, lošim gumama i sumnjivim stanjem za 6500E. Ovaj 82.1 mi se najviše svidja, al prednje gume su hitno za zamjenu (glat ćelave), a zadnje su na mozda 40%, pa mi skup kad uračunam da moram d aulozim 250E za prednje gume odmah, a do jeseni i oranja morao bih i zadnje a one su 700E par.

Jbga :sta:

Nazad
Vrh