MTZ Belarus

20115y0.jpg

malo se izvaljao sve me srce bolelo kad sam moro ici kroz blato i vuci sa njim.
Post je spojen: [time]1297097263[/time]

View My Video

Izgleda da mi puklo radilica na 82. trakor radio , ugasio sam , danas sam hteo da stelujem ventile i dizne da pregledam onda sam primetio da se drma remenica. Skidao remenicu onda sam video
jpa2pk.jpg
radilica nije od 82. nego 50. sta vi kazete pomozite mi

Sutra nastavljam sa rasklapanju pa vidicemo ! Vi sta predlozite posle kakve (ciji proizvod) delove ugradim i gde cu proci najbolje ::novac:: i da i delovi budu :D

igordulic je napisao(la):
20115y0.jpg

malo se izvaljao sve me srce bolelo kad sam moro ici kroz blato i vuci sa njim.
Post je spojen: [time]Mon Feb 7 10:47:43 2011[/time]

View My Videoa stoceti tolika sajla na kracoj je jaci

Camel Driver je napisao(la):
Sutra nastavljam sa rasklapanju pa vidicemo ! Vi sta predlozite posle kakve (ciji proizvod) delove ugradim i gde cu proci najbolje ::novac:: i da i delovi budu :D
Ja konkretno kupujem delove kod Macara u Novom Sadu ili Agropanonka,sve je to individualno kako se ko snadje sta da ti kazem.Utvrdi sta je kvar kupi delove zameni i pun gas rus nevoli da stoji u kvaru to je vatra od masine :haha: ::traktor:: samo po gasu

ja bih ako je radilica u pitanju ipak uzeo polovnu , ležajeve i ostalo naravno novo

savoris je napisao(la):
ja bih ako je radilica u pitanju ipak uzeo polovnu , ležajeve i ostalo naravno novo
Problem je da radilica sto je sad u motoru je od mtz50 izgleda da su me malo za....i pre 7 godina sam kupio u Adi kao MTZ82 a sad vidim da su dobro sredili za prodaju, prosle godine sam menjao glavu sem toga isao do sada!

čekaj da razjasnimo , to je na traktor 82ku stavljena radilica od 50tke :sta:
pretpostavljam da je nekada originalna stradala pa je ova stavljena kao zamjenska

ako je tako možda bi ''trnovanje'' bloka bilo poželjno da se uradi , i opet bih stavio polovnu radilicu , naravno originalnu , prije nego novu

kad skines karter i ako nista ne primecujes,pregledaj dali su zategnuti lezajevi.imao sam slucaj da nisu dobro zategli lezaj.ako je do toga onda da razjebo radilicu i lezajeve.ali ovako mozes samo da nagadjas,skini karter i po potrebi letece lezajeve i sve ces videti.

Ne znam ko je tebi najbliže, kod mene u okolini se radi u Kikindi, Zrenjaninu, Novom Miloševu, Bečeju.

nova radilica za 82-ku 200-250 E u macaru.ja nebi uzimao polovnu,nit bi drugima preporucio.ne mozes znati dali je kriva i sta je radjena stom radilicom.tako da naj bolje i naj sigurnije uzeti novo i miran.

zorancile je napisao(la):
Ne znam ko je tebi najbliže, kod mene u okolini se radi u Kikindi, Zrenjaninu, Novom Miloševu, Bečeju.
Post je spojen: [time]1297111559[/time]

Nazad
Vrh