Camel Driver
Član
Zeravica radi trnovanju bloka?zorancile je napisao(la):Rusa može svaka mašinska obrada da radi, nije jako zahtevan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zeravica radi trnovanju bloka?zorancile je napisao(la):Rusa može svaka mašinska obrada da radi, nije jako zahtevan.
jel ima neko taj novi cenovnik? kompletan?Lala iz Banata je napisao(la):Agropanonka digla cene - 1221.2 - 32000 eura, 1221.3 36000 eura. Kreditiranje bez kamate do kraja marta.
zoran kjlajicevo je napisao(la):igordulic je napisao(la):Post je spojen: [time]понедељак, 07. фебруар 2011. 03:47:43 CST[/time]_________________________________________________
evo jedno izvlacenje masey fergusona i prikolice kamionske
View My Videoa stoceti tolika sajla na kracoj je jaci
Pa nismo imali drugu,mada mogli smo je presmotati.A kad je bila spojnicka otisla na kombajnu trebala im dugacka da ga mogu vuci.
Jeste i radilica sa tegovima a prednji deo kod remenice kao kod MTZ 50 sa kajlom!zorancile je napisao(la):Camel Driver, jel si mu skinuo karter?
techa je napisao(la):Imam ja novi cenovnik, al je lose kopiran. Mogu da ga prekucam, ili pitaj za koji model te interesuje cena?
Koje gume ima? 11.2-20 i 15.5 R38 ili 13.6-20 i 16.9 R38?Predrag Brankov je napisao(la):stvarno ne znam, moj traktor je 2002 ne zanam koji je model
Nisam skidao samo hladnjake! bio je u planu da preradim volan ali sad taj neplaniran generalrobert je napisao(la):*camel driver*zbog cega si skidao stub volana?
Predrag Brankov je napisao(la):Imam jedno pitanje, pa mi je potrebno vase misljenje! imam belorusa 820 2002 godiste i na njemu njegove fabricke tegove koji su 20kg, a ima priliku da ih promenim i da stavim tegove sa novog tipa traktora (kose) koji su tezi od mojih! A moje pitanje je da li cu nesto izgubiti ako ih zamenim? unapred hvala