MTZ Belarus

Bitna je preciznost i kod rusa,ja sam imao u Zrenjaninu problem sa mašinskom ob.kod obrade glave na autu

Lala iz Banata je napisao(la):
Agropanonka digla cene - 1221.2 - 32000 eura, 1221.3 36000 eura. Kreditiranje bez kamate do kraja marta.
jel ima neko taj novi cenovnik? kompletan?
Post je spojen: [time]уторак, 08. фебруар 2011. 07:45:41 CST[/time]
Post je spojen: [time]понедељак, 07. фебруар 2011. 03:47:43 CST[/time]

View My Videoa stoceti tolika sajla na kracoj je jaci

Pa nismo imali drugu,mada mogli smo je presmotati.A kad je bila spojnicka otisla na kombajnu trebala im dugacka da ga mogu vuci.

Evo nastava

16rt3s.jpg

2l8k9dg.jpg

Imam ja novi cenovnik, al je lose kopiran. Mogu da ga prekucam, ili pitaj za koji model te interesuje cena? :ppozdrav:

Imam jedno pitanje, pa mi je potrebno vase misljenje! imam belorusa 820 2002 godiste i na njemu njegove fabricke tegove koji su 20kg, a ima priliku da ih promenim i da stavim tegove sa novog tipa traktora (kose) koji su tezi od mojih! A moje pitanje je da li cu nesto izgubiti ako ih zamenim? unapred hvala :cao:

Predrag Brankov je napisao(la):
Imam jedno pitanje, pa mi je potrebno vase misljenje! imam belorusa 820 2002 godiste i na njemu njegove fabricke tegove koji su 20kg, a ima priliku da ih promenim i da stavim tegove sa novog tipa traktora (kose) koji su tezi od mojih! A moje pitanje je da li cu nesto izgubiti ako ih zamenim? unapred hvala :cao:

ja to nebi stavljao,uglavnom koji imaju te tegove imaju i ojacanu "sasiju"

Nazad
Vrh