MTZ Belarus

Ja ga znam... kupuje sa licitacije, pa popravlja i prodaje... Jedan od poštenijih trgovaca koji ne zacenjuje jako mašine....

mityoo je napisao(la):
Ja ga znam... kupuje sa licitacije, pa popravlja i prodaje... Jedan od poštenijih trgovaca koji ne zacenjuje jako mašine....

Jel znas nekoga ko je uzimao od njeg, kakva su iskustva? Ovaj 820 mi odgovara, al ne bih da kupim traktor i on mi zariba posle par dana rada, jbga, otkud znam kako je popravljen?

MONTOYA je napisao(la):
nisam znao da ima 892 u ovom starijem modelu

I meni je bilo čudno. Jel 892 ima isti motor kao 82.1 ili 820, ali sa 90KS? Ima li jos neke razlike?
Post je spojen: [time]1296989275[/time]

zombie_666 je napisao(la):
MONTOYA je napisao(la):

I meni je bilo čudno. Jel 892 ima isti motor kao 82.1 ili 820, ali sa 90KS? Ima li jos neke razlike?
Post je spojen: [time]1296964075[/time]

ja sam sad nedavno kupio isto 82.1 iz smed.palanke čovek miga dovazo za 1eu-1km..računa od mesta utovara do mesta istovara ali tebi je najbolje naći nekog iz tog kraja

Kacanin je napisao(la):
Jel zna neko ovog prodavca, jel to neko švercer ili popravlja sje*ane traktore? Ovaj 820 bi mi pravo pasovao.

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/656163

Neznam ga licno al sam isao kod njega da vidim te traktore pre neki dan svi su ti sa sekonomija i tamo se opravljaju to su sve krsine to ti netreba!!
Uzmi novog ruju i gas gas!!!

Znači ipak ne valjaju, da se djaba ne interesujem dalje. Hvala na informaciji.

Naravno da je najlepše da kupiš nov, ali ...
U tom oglasu je jedan sa malom kabinom za koji ti ja tvrdim da je dobar, tog sam ja video.

zorancile je napisao(la):
Naravno da je najlepše da kupiš nov, ali ...
U tom oglasu je jedan sa malom kabinom za koji ti ja tvrdim da je dobar, tog sam ja video.

Ovi sa malom kabinom praktično ne mogu ni bit da ne valjaju, to je stara ruska škola, u vrijeme dok je bio komunizam, tad je bila disciplina u fabrikama. Jbga, tad je i materijal bio 100 puta bolji. Gledao sam ja i ove sa malom kabinom, jeftini su pravo, al neudobna je kabina, u njemu bi dosta radio i otac, on je vec star pa bi radije nasao neki sa velikom kabinom, mjenjačem na desnoj strani, oni su ipak dosta udobniji za raditi, ima mjesta mnogo i pregledniji su.

Kakav je to 892 ovako star, ja sam mislio da je to noviji model, ovaj na oglasu izgleda kao obična 82 ili 82.1 sa velikom kabinom? Kod njih je razlika samo u snazi valjda ili ima jos nesto?

MONTOYA je napisao(la):

Post je spojen: [time]1296964075[/time]

Zeka je napisao(la):
MONTOYA je napisao(la):

Post je spojen: [time]1296938875[/time]

Zombi 666 ja sam licno kupio od njega traktor mtz 552 prosle godine i samo sam dizne menjao i dan danas pali ko nov.Netrosi mi ulje pritisak ulja kad orem ceo dan ne pada mi ispod 2 bara na lergasu.Sad smo napravili generalku na menjacu kostalo mi 350 evrica sa rukama ja sam hteo da je sredimo nije bilo potrebno ali ovako znam sta vozim.Inace taj lik ti je Csasznyi Zsolt znaju ga mnogi sa foruma.Ja sam dobro prosao :ppozdrav:

csasznyi zsolt te nece zajebati to je sigurno.on ti kaze to to valja to to ne valja,ako oces uzimaj ako ne zdravo.to sto kacanin kaze stime se ne slazem.

Daj ljudi ja kad sam bio da gleedam taj stari rus nije biio , tada je bio 892 a ulivo su krsevi sa ekonomije iznjakani!!!!

to sto je sa ekonomije i izbledela farba i tapacirung malo iskidano to ne treba da znaci da je krs.i ja sam sa ekonomije kupio i prezadovoljan sam.ti kad provozas taj traktor onda se vidi dali je krs,i naravno ako imas sluh za motor.traktor moze liciti na groblje a ide bolje od nekog koji je izlickan.

Taj trgovac je jedan od poštenijih u Srbiji! To mogu da vam garantujem! Ja sam više puta svraćao kod njega, jednom sam i trgovao sa njim, i moram vam reći da sam dobro prošao... A znam i jednog majstora što je radio kod njega, i znam kako rade... za njega samo reči hvale, za razliku od mnogih!

Nazad
Vrh