Lala iz Banata
Član
Ne moze sa standardnim, dok euroluks i standard mogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Ja ga znam... kupuje sa licitacije, pa popravlja i prodaje... Jedan od poštenijih trgovaca koji ne zacenjuje jako mašine....
MONTOYA je napisao(la):nisam znao da ima 892 u ovom starijem modelu
zombie_666 je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):nisam znao da ima 892 u ovom starijem modelu
I meni je bilo čudno. Jel 892 ima isti motor kao 82.1 ili 820, ali sa 90KS? Ima li jos neke razlike?
Post je spojen: [time]1296964075[/time]_________________________________________________
Jel zna neko koliko bi kostao transport traktora šlepom na nekih 200km (od B.P.Sela do Bijeljine)? Jbmga, mislim da tu treba povelika šlepa, teska je rusina (nesto vise od 4 tone sa tegovima?)?
Ko je to?mityoo je napisao(la):Ja ga znam... kupuje sa licitacije, pa popravlja i prodaje... Jedan od poštenijih trgovaca koji ne zacenjuje jako mašine....
Neznam ga licno al sam isao kod njega da vidim te traktore pre neki dan svi su ti sa sekonomija i tamo se opravljaju to su sve krsine to ti netreba!!zombie_666 je napisao(la):Jel zna neko ovog prodavca, jel to neko švercer ili popravlja sje*ane traktore? Ovaj 820 bi mi pravo pasovao.
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/656163
Kacanin je napisao(la):zombie_666 je napisao(la):Jel zna neko ovog prodavca, jel to neko švercer ili popravlja sje*ane traktore? Ovaj 820 bi mi pravo pasovao.
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/656163
Neznam ga licno al sam isao kod njega da vidim te traktore pre neki dan svi su ti sa sekonomija i tamo se opravljaju to su sve krsine to ti netreba!!
Uzmi novog ruju i gas gas!!!
zorancile je napisao(la):Naravno da je najlepše da kupiš nov, ali ...
U tom oglasu je jedan sa malom kabinom za koji ti ja tvrdim da je dobar, tog sam ja video.
das meni 50 maraka i za povratnu kartu i ja cu ti ga doterati ...zombie_666 je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):nisam znao da ima 892 u ovom starijem modelu
I meni je bilo čudno. Jel 892 ima isti motor kao 82.1 ili 820, ali sa 90KS? Ima li jos neke razlike?
Post je spojen: [time]1296964075[/time]_________________________________________________
Jel zna neko koliko bi kostao transport traktora šlepom na nekih 200km (od B.P.Sela do Bijeljine)? Jbmga, mislim da tu treba povelika šlepa, teska je rusina (nesto vise od 4 tone sa tegovima?)?
neznam jer ima kod vas prevoznika, kod nas ima dosta sa manjim kamionima do 5t, a prevoz zavisi kako se pogodis ali ne bi trebao da je skuplji od 150euZeka je napisao(la):das meni 50 maraka i za povratnu kartu i ja cu ti ga doterati ...zombie_666 je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):nisam znao da ima 892 u ovom starijem modelu
Post je spojen: [time]1296938875[/time]_________________________________________________