Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi decko , Ganaga je na forumu u ovoj temi vec napisao da TRAKTOR NIJE NjEGOV , a na televiziji izjavio da jeste JEL TAKO iiiiiiiiiiii sta reci IZGLEDA DA NEKO LAZE ILI me ispravisinisa1979 je napisao(la):kada dobronamerno pisete o tome kako veliki broj ljudi koji su kupili belorusa imaju problema sa istim i fakticki zelite da upozorite ostale(sto je i g-din ganga uradio mozda na najbolji nacin) i onda vam se javi neko ko vas optuzuje da ste korumpirani da pljujete po belorusima i sebe dize u nebesa tvrdeci kako se nece povinovati EU kako je patriota i sta ti ja znam(pogledajte par stranica unazad),a isti g-din Rale vozi mercedesa i hvali ga na sva usta kako je nepoderiv!? ko ne veruje nek pogleda u temi kada niste u traktoru,vozite... dali je takva osoba kompetentna da govori o bilo cemu ili je jedan od onih cije je sve naj,naj?
nikola indjija je napisao(la):Normalno je da bude toplo kuciste kardana barem kod mene
zorancile je napisao(la):Jel sam dobro razumeo, da ste probali bez točkova i da nisi stavio prednji kardan, nego samo zadnji, pa se opet grejalo kućište?
Bećarina pusta je napisao(la):Kod nas u Hrvatskoj nema nigdi za kupit onaj prednji kardan sa štiftom, i dok to nenabavim neće bit rješenja (barem kolko ja znam) za tu moju prednju vuču.
Kolege iz Hrvacke ! Interesuje me cena novih traktora Belarus kod vas, jel možete nam javiti ?zrine892 je napisao(la):Bećarina pusta je napisao(la):Kod nas u Hrvatskoj nema nigdi za kupit onaj prednji kardan sa štiftom, i dok to nenabavim neće bit rješenja (barem kolko ja znam) za tu moju prednju vuču.
Imas u Pečuhu kod Miše mislim da je oko 100 eura.
Naruci iz AP pa je stavi .nemoj da stavis neku od sumljivih proizvodaca pa da sutra skidas ponovonsnidza je napisao(la):Imam jedno pitanje, otisla mi je osvina na 105-ici i nasao sam tri cene, razlika je u 6 hiljada, u cemu je tu fora.