nsnidza je napisao(la):Pa ne znam da li jos neko proizvodi poluosovine, u ap je 18 u somboru su u dve radnje 15 i 12 hiljada
U AP budze cene!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nsnidza je napisao(la):Pa ne znam da li jos neko proizvodi poluosovine, u ap je 18 u somboru su u dve radnje 15 i 12 hiljada
druze kako mislis otisla sta se desilo sa osovinom,budi precizniji,iskrivila,pukla...nsnidza je napisao(la):Imam jedno pitanje, otisla mi je osvina na 105-ici i nasao sam tri cene, razlika je u 6 hiljada, u cemu je tu fora.
moze navari,obradi na strugu i resen problemnsnidza je napisao(la):imam jednu staru ali mi se pojela kod semeringa mozda i tu navarim
vlada77 je napisao(la):moze navari,obradi na strugu i resen problemnsnidza je napisao(la):imam jednu staru ali mi se pojela kod semeringa mozda i tu navarim
ako se navari odgrejace se i polomitivlada77 je napisao(la):moze navari,obradi na strugu i resen problemnsnidza je napisao(la):imam jednu staru ali mi se pojela kod semeringa mozda i tu navarim
Pa neće se ugrijat ako se nevrti, jel?danger je napisao(la):@Becarino druze
napisao si kako ste digli celu jednu stranu u vazduh,skinuli kardan prednji i tako terali i opet se greje,pitanje......posto kazes da se kardan nevrti ili prednja vuca nije ukljucena od cega se onda moglo ugrejati ako je kardan stajao,nerazumem,jel to neki bluetooth prenos grejanja sa motora na medjuoslonac pa te to gnjavi
Mozes odneti nekom na CO2 manje ce se grejati-kaliti , a mozes malo i guglati i naci firmu u beogradu koja se bavi termickom obradom ,da ti prekale osovinunsnidza je napisao(la):imam jednu staru ali mi se pojela kod semeringa mozda i tu navarim
navaris sa co2 i resen problemnsnidza je napisao(la):imam jednu staru ali mi se pojela kod semeringa mozda i tu navarim