kinez
Član
imas jvtin 82.1 tu kod tebe u dolovu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):ako se navari odgrejace se i polomiti
mikulaš je napisao(la):Kolege iz Hrvacke ! Interesuje me cena novih traktora Belarus kod vas, jel možete nam javiti ?
neznam?ko? Jel negde u oglasima?kinez je napisao(la):imas jvtin 82.1 tu kod tebe u dolovu
Matić je napisao(la):Postavi ga i ovde slobodno.
Ala vas deru23. MTZ 1221.2 45.387,00 EUR 130 ks-6.cil,turbo,sincro,v.hlađ,r.most
danger je napisao(la):ako resis da kupis mogu ti pokazati put preko njiva da zaobidjes granicu
jbrtka je napisao(la):ta poluosovina nije od sirovog materijala,nego je termicki obradjena,ako je navaris brzo odgrejace se i moze lako da se polomi,ako je polako navarujes svaki navar se brzo ohladi i ne moze lepo da se obradi,a svi znamo da ispod semeringa mora da bude fina obrada da se ne bi semering brzo potrosio.ovakve stvari sam radio xxx puta pa sve dobro znam... A ispod semeringa je moglo da se pojede sam par desetih tako da bi najbolje bilo malo zategnuti oprugu na semeringu,ili napraviti neku rolnicu na poluosovinu debljine 2-3 mm i staviti semering sa vecim unutrasnjim otvorom.
ja mislim da ovde nesto ne stima prednji tegovi su frisko ofarbani i prednja kuka koliko ja vidim nadam se da ne gresim,sredina kardana za prednju vucu kao da je crvene boje,karter je skinuta farba,svetlo je polupano (ko zna sta je radio sa njim)..ovo je koliko sam ja primetio sto ne mora znaciti da je traktor los ili slicno sta vise moze biti u super stanju ali opet cisto moja zapazanja.Dolovac je napisao(la):Jel realno ovo ljudi? dal da se zainteresujem?
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/639631