Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vlado ajde reci neke konkretne razlike. I da jedna mala ispravka model kod nas je stigao prosle godine jos.vlada77 je napisao(la):1021 je bolji traktor od 1025 po mnogim stvarima.ja sam inace mehanicar imam radionicu za traktore i znam im sve prednosti i mane.ljudi se boje da ga kupe jer je to nova serija traktora koja je stigla ove godine kod nas,a u hrvatskoj je vec par godina.to je po meni najbolja serija belarusa do sada!1021
slike posle nove godine kad navatam nekog da prebaci sa telefona na forumvlada77 je napisao(la):bada stavi sliku da ga vidimo kako izgleda,pa cemp proceniti
bojcetic je napisao(la):@futurefarming
Imamo sporazum sa Rusijom i Belorusijom, ali taj sporazum nije bas kao sto ljudi misle. Nije oslobodjena sva roba od carine... Najbolje je prvo nazvati carinu pa se raspitati. Mada sa ovim subvencijama ako budu 50% ne isplativo je bilo sta trgovati, direktno sa Belorusijom.
5 ljudi su kod nas uzeli nove 105-tice,i svi su bili i kod mene za 1025 i kod druga da vide 1021...i svi su uzeli 1025...stvarno ne znam zasto... ,a nije napisano da na 1021 je menjac od 90 ks...to bas nije pametno na 105 ks...znamo rad torpeda 90 i njegov problem sa menjacem,jer je isti kao na 75. a i srednji medjuoslonac kardana...bato to je zlo...kod 1025 je direkt samo jedan kardan,i nema zime od pucanja medjuoslonca,jer nema traktora na kojem to nije pucalo xx puta,pa i nama,iako redovno ima ulja i zategnuto je.a od filtera na 1021 nema shane da pridjes desnom delu traktora.i hidraulika je spora.e sad dali ima podesavanje,ne znam.drug nije nasao to.toliko od mene.vlada77 je napisao(la):1021 je bolji traktor od 1025 po mnogim stvarima.ja sam inace mehanicar imam radionicu za traktore i znam im sve prednosti i mane.ljudi se boje da ga kupe jer je to nova serija traktora koja je stigla ove godine kod nas,a u hrvatskoj je vec par godina.to je po meni najbolja serija belarusa do sada!1021
Druze jel skripi taj medju oslonac kad se rashabasrdjan7 je napisao(la):5 ljudi su kod nas uzeli nove 105-tice,i svi su bili i kod mene za 1025 i kod druga da vide 1021...i svi su uzeli 1025...stvarno ne znam zasto... ,a nije napisano da na 1021 je menjac od 90 ks...to bas nije pametno na 105 ks...znamo rad torpeda 90 i njegov problem sa menjacem,jer je isti kao na 75. a i srednji medjuoslonac kardana...bato to je zlo...kod 1025 je direkt samo jedan kardan,i nema zime od pucanja medjuoslonca,jer nema traktora na kojem to nije pucalo xx puta,pa i nama,iako redovno ima ulja i zategnuto je.a od filtera na 1021 nema shane da pridjes desnom delu traktora.i hidraulika je spora.e sad dali ima podesavanje,ne znam.drug nije nasao to.toliko od mene.vlada77 je napisao(la):1021 je bolji traktor od 1025 po mnogim stvarima.ja sam inace mehanicar imam radionicu za traktore i znam im sve prednosti i mane.ljudi se boje da ga kupe jer je to nova serija traktora koja je stigla ove godine kod nas,a u hrvatskoj je vec par godina.to je po meni najbolja serija belarusa do sada!1021
imam ja za tebe traktor al mu skripi prednja vuca od sinoc ,treba ptvoskal je napisao(la):ja mog rusa danas upalio bez grejača jer sam ga i danas prodo a sad trazim drugog tj82,kadje motor dobar i na brzi alnaser nemoze da nepali