Lala iz Banata
Član
Novopeceni vlasnice Belarusa, deder prenesi nam utiske. Kako ti se cini 1025?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dok napravim jos 30 rs nije problempaorpaor je napisao(la):Aj samnom sutra na oranje
ja sam jos pomislio da si zaboravio moze treba da se zalijeNorth ARMY je napisao(la):Odose meni pare na viledu po obecanju,Leko dodjes mi jer ces imati najcistiji traktor u selu,a i okolini.
pa i mislio sam na dve brazde ali tek posle 50 rspaorpaor je napisao(la):Sto, sta ce da mu bude Taman da ga malo razradis. Ne moras ga jako opteretiti, uzmi dvobrazni plug.
ne sekiraj se ti za samo kad cemoNorth ARMY je napisao(la):Ma kakvi zaboravio,samo cekam priliku.
Ako ja pocnem da zalivam....jedna rata kredita jos.
dobio sam od paorove ljubicice za rodjendan cd plejer za ruju ali nije jos ugrdjen stoji u kutiji zapakovan,nikako da odem kupiti zvucnikeNorth ARMY je napisao(la):Ce se dogovorimo kad prodju praznici.
Nego svi pitaju strucno,a ja cu normalno struku s moje strane,jel ima to neku muziku u kabini ??
vazi druzeNorth ARMY je napisao(la):Ako treba savet ili pomoc tu se razumem pa cemo zajedno odraditi,a ti nadji "nekog" da ga lepo obrise.
nemam ja sta druze da orem,ja sam svoje uzorao ima mesec ipo danaabro je napisao(la):@ leka
Na 30m/č mu slobodno kači dve brazde.
Pametno.leka je napisao(la):nemam ja sta druze da orem,ja sam svoje uzorao ima mesec ipo dana
svaki belorus moze da ore bez tocka na pluguAttila je napisao(la):1025 je puno bolji traktor od 1021 nije hidrolika može da se podesi brzina rada da ore bez točka (na plugu) a šta se menjača tiče bolji je ovaj 4x4 jer je ovaj menjač namenjem za traktor od 130ks tako da to nikad neće pokidati