Lala iz Banata
Član
Novopeceni vlasnice Belarusa, deder prenesi nam utiske. Kako ti se cini 1025?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dok napravim jos 30 rs nije problempaorpaor je napisao(la):Aj samnom sutra na oranje![]()
ja sam jos pomislio da si zaboravioNorth ARMY je napisao(la):Odose meni pare na viledu po obecanju,Leko dodjes mijer ces imati najcistiji traktor u selu,a i okolini.
![]()
pa i mislio sam na dve brazde ali tek posle 50 rspaorpaor je napisao(la):Sto, sta ce da mu budeTaman da ga malo razradis. Ne moras ga jako opteretiti, uzmi dvobrazni plug.
ne sekiraj se ti zaNorth ARMY je napisao(la):Ma kakvi zaboravio,samo cekam priliku.![]()
Ako ja pocnem da zalivam....jedna rata kredita jos.![]()
![]()
dobio sam od paorove ljubicice za rodjendan cd plejer za ruju ali nije jos ugrdjen stoji u kutiji zapakovan,nikako da odem kupiti zvucnikeNorth ARMY je napisao(la):Ce se dogovorimo kad prodju praznici.
Nego svi pitaju strucno,a ja cu normalno struku s moje strane,jel ima to neku muziku u kabini ??![]()
vazi druzeNorth ARMY je napisao(la):Ako treba savet ili pomoc tu se razumem pa cemo zajedno odraditi,a ti nadji "nekog" da ga lepo obrise.![]()
nemam ja sta druze da orem,ja sam svoje uzorao ima mesec ipo danaabro je napisao(la):@ leka
Na 30m/č mu slobodno kači dve brazde.![]()
Pametno.leka je napisao(la):nemam ja sta druze da orem,ja sam svoje uzorao ima mesec ipo dana![]()
svaki belorus moze da ore bez tocka na pluguAttila je napisao(la):1025 je puno bolji traktor od 1021 nije hidrolika može da se podesi brzina rada da ore bez točka (na plugu) a šta se menjača tiče bolji je ovaj 4x4 jer je ovaj menjač namenjem za traktor od 130ks tako da to nikad neće pokidati