MTZ Belarus

Kod mene u selu NIKAD NIKO NIJE KUPIO NOVOG BELARUSA a ja sam :sreca: :sreca: kupio POLOVNOG belarusa :sreca: :sreca: I jos je jedini u selu ( malo selo 300 kuca) al naredne god. ocekujese 1nov

ja čuo kod nas zadnja dva meseca stiglo 20 a doćiće još .....samo zato što nevaljaju:haha: :nono: :D

skal je napisao(la):
ja čuo kod nas zadnja dva meseca stiglo 20 a doćiće još .....samo zato što nevaljaju:haha: :nono: :D
to je tacna informacija,preko 20kom je stiglo-do sad je sve bilo zeleno od torpeda, a sad ce sve da se crveni...

kupujte ruju i nikad ih ne terajte do maximuma(gledajte u auspuh)i ne brinite slobodno prihvatite svakaki duel sa bilo koim traktorom iz te klase garant pobedjujete(sta ruja povuce ni jedan drugi nece) :cao:

I kod mene u selo stiglo 5 komada u proteklih 15 dana, medju njima i prvi 1221 ::svaka cast::

Ja mislim da je to kod njih postao trend vec da svake godine pred kraj spusti malo cenu i da dobre uslove da bi prodala jos jednu odredjenu kolicinu traktora.Pa posle opet vrati na isto.

dodji do zitista ja imam jedan na prodaju nove gume uradjen motor menjac idifrencial siroka kabina sve na svom mestu :ppozdrav:

: Bogami i kod mene u selu selu pokupovalo se rusa ove jeseni barem 4 kom nova a i burazer iz susednog sela kupio novog 952 pre par dana ,kaze da je preko pro kredit banke dobio kredit ali mi malo cudan tai kredit ,kaze da je on prvo konkurisao za povracai pa kada su mu odobrili tek je onda kupio traktor i da mu je banka uzela povracai a da kredit placa samo na ostalih 60 posto ili koliko vec ostane .sa 4,5 posto kamate . mada je to meni malo sumnjivo ali ajde , On ga placa .

Verovatno je imao takav dogovor sa bankom da mu se povracaj racuna kao ucesce, tako da mu manje ostane za otplatu :ppozdrav:

Bio sam pre podne u gradu....i kad sam se vraćao kući...obišao sam 6 komada novih Belarusa...inače ima 8 km od Kaća do grada...do 10 min vožnje...jel to dele za džabe :sta:

Nazad
Vrh