Ma to sam napomenuo za one koji bi trebalo da skinu i imaju tu mogućnost.Mićo šta da ja skinem kada 95(92 ks) vuku dve brazde plug na 2x38 i to ide 7 do 8 u normalnoj zemlji, a 6 do 6,5 u ritskoj, a bogami i 5 km/h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma to sam napomenuo za one koji bi trebalo da skinu i imaju tu mogućnost.Mićo šta da ja skinem kada 95(92 ks) vuku dve brazde plug na 2x38 i to ide 7 do 8 u normalnoj zemlji, a 6 do 6,5 u ritskoj, a bogami i 5 km/h.
Ja sam prezadovoljan na yto 754 što se tiče rada u njivi. Ali mi u transportu malo neudoban na uskim točkovima i 4 brzina je puno brža od treće. Nosi i vuče obrtač 3×30 na 25-7 dubine po ravnom 7,5 km/h, uzbrdo jedna niže 6. Po tablici brzina, nisam merio navigacijom da proverim tačnost i koliko je proklizavanje. Vizuelno proklizavanje se nije primećivalo po tragu točkova. Jednu njivu sam probao i uradio i bez prednje vuče ali su bili baš idealni uslovi za oranje.A kakvi su kinezi što se tog odnosa tiče, Lovol npr? Kakva su iskustva sa Yto i Solis?
Aha. Ja bi da dodao, i imam šta da dodam, al teško i ovako ideMa to sam napomenuo za one koji bi trebalo da skinu i imaju tu mogućnost.
Moze da se skine ali dubina,tj.smanjiMićo šta da ja skinem kada 95(92 ks) vuku dve brazde plug na 2x38 i to ide 7 do 8 u normalnoj zemlji, a 6 do 6,5 u ritskoj, a bogami i 5 km/h.
Dobro dok se vozač ne skida/ukidaMoze da se skine ali dubina,tj.smanji
![]()
.