MTZ Belarus

Много ти енергично браниш МТЗ тракторе,да немаш неку провизију од њих? Него већ кад их толико бранише,чиме оно беше идеш на терен Ладом Нивом или Уазом? Или возиш она западна ђубрад од ВВ или МБ, мислим опет Лада и Уаз су екстра због јефтинијег одржавања. А што се тиче враћања у фабрику Кубота и ЈД су их бар прихватили да им се врате ,док ови у МТЗ једино хоће да их приме у течном стању или ти претрпљене.

Много ти енергично браниш МТЗ тракторе,да немаш неку провизију од њих? Него већ кад их толико бранише,чиме оно беше идеш на терен Ладом Нивом или Уазом? Или возиш она западна ђубрад од ВВ или МБ, мислим опет Лада и Уаз су екстра због јефтинијег одржавања. А што се тиче враћања у фабрику Кубота и ЈД су их бар прихватили да им се врате ,док ови у МТЗ једино хоће да их приме у течном стању или ти претрпљене.
Pa naravno da imam proviziju,licno Lukasenko mi to zavrsio.
Ako ces bas precizno na teren idem Fiat Dukatom 2017 godiste sa 280000 na satu kome je bas prekljuce izgoreo 4 klip i to je izgoreo 5200 km nakon pune generalne motora koja je kostala kao svetog petra kajgana,jbg ...anja se desavaju.
Kao sto si mogao da procitas ne vozim rusko i belorusko djubre ali ne vozim ni kineza jer je isto ili cak gore zlo.
I sto se traktra tice nikad nigde nikome nisam niti cu nekad reci da ne kupi zapadni traktor ozbiljnog imena i da vozi rusa jer to normalan covek nemoze da izjavi ali nazalso kupovina cak i polovnog zapadnog traktora za vecunu je nazalos i dalje misaona imenica a o novom i da ne pricamo ali kad se radi o kupovini ovih kineskih igracaka koji se sklapaju kao lego kockice tu cu uvek savetovati ljude da razmisle ne 2 puta nego 8,jer kao sto sam napisao sa njima ce tek zurka da pocne za godinu dve kad ti sad novi pocnu da crkavaju ozbiljnije a kinezi nastancali 20 proizvodjaca sa po 20 modela a od delova uvoznici imaju ulje i ako bog da filtere.

Nazad
Vrh