MTZ Belarus

Najbolje bi bilo da svako kupi sta misli da je dobro ii kolko para imaa ili kolko kredita moze da dignee 😀

Срећа па у Белоруса нема улагања кад га купиш новог. Пријатељу на 500рх пукао вентил и сјебао 4-ти клип,а сајамски модел односно купљен на сајму. Ма баш супер срећа није скупа оправка нов клип,стублина,вођице вентила, вентили. Срећа па није неки страни то би коштало Бога оца ,мада нисам чуо да на неког страног пукне вентил на 500рх,али може да се деси,а и не мора. О удобности да не диванимо,после пола дана вожње морску болест у најмању руку,али бар је јефтин за одржавање.
Drale jel imas rusa?

Pre neki dan sam video kod drugara šta je imati zapadni traktor u pitanju je Case 7240 i koje sve zajebancije napravi naše gorivo. zalepe se elementi u pvp pumpi( pumpa dobra skoro radjena ) i nema šanse na ladno da sastavi, kad upali nema problema ide ceo dan ,kad prenoći ujutru nema teorije.Nalepi se fina prljavština od goriva na elemente i opruga ne može da savlada da otvori mož verglati do sutra , tako svaki dan jutarnji sex na suvo tako da blagosiljajte ruseve što terate jer je bogom dan za nas i ovo naše sranje od goriva

Poslednja izmena:
Skoro svi stariji ti motori u traktore,kombajne su napravljeni za stari DE2 dizel jer ima vise sumpora i masniji je od za EvroDizel koji je "suv" mozes oprati ruke ladnom vodom. Zato valja sipati u gorivo aditive za bolje podmazivanje.
Ima u Nis-u Nistoec Diesel Lub.
Ide 1lna 200l goriva. 400,500din

Срећа па у Белоруса нема улагања кад га купиш новог. Пријатељу на 500рх пукао вентил и сјебао 4-ти клип,а сајамски модел односно купљен на сајму. Ма баш супер срећа није скупа оправка нов клип,стублина,вођице вентила, вентили. Срећа па није неки страни то би коштало Бога оца ,мада нисам чуо да на неког страног пукне вентил на 500рх,али може да се деси,а и не мора. О удобности да не диванимо,после пола дана вожње морску болест у најмању руку,али бар је јефтин за одржавање.
Kolega jel si orao nekada sa IMT-om pola dana?

Par pitanja za majstor Nebojšu, primetio sam kod mog rusa 82 u oranju da ima poprilično vibracija na podu, zaključio sam da dolaze sa motora zato što i kad je izbačen iz brzine na velikom gasu kreću vibracije posle nekih 1700 obrtaja, jel to kod njih normalno ili neka dizna radi loše? zvuk je normalan i ne dimi uopšte traktor.
I još sam primetio da je menjač bučniji u zec redukciji nego u kornjači ponaručito kad se potera 9 zec, ima onaj zvuk kao da uji ...
menjač ima 700 rh pa pretpostavljam da je tek sad ulegao, jel to normalno kod njih?

Poslednja izmena:
Ово за имт... Имао сам антифоне а док нисам имао у ушима ми је била свадба 3 наредна дана.
У вези вибрација... Код мене нема тога, чак и ако идем преко 1800 1900 обртаја. Већином сам на 1700 обртаја.

Pre neki dan sam video kod drugara šta je imati zapadni traktor u pitanju je Case 7240 i koje sve zajebancije napravi naše gorivo. zalepe se elementi u pvp pumpi( pumpa dobra skoro radjena ) i nema šanse na ladno da sastavi, kad upali nema problema ide ceo dan ,kad prenoći ujutru nema teorije.Nalepi se fina prljavština od goriva na elemente i opruga ne može da savlada da otvori mož verglati do sutra , tako svaki dan jutarnji sex na suvo tako da blagosiljajte ruseve što terate jer je bogom dan za nas i ovo naše sranje od goriva
Sigurno do goriva ;) a traktor napravio 30000 radnih sati dok je bio na trulom zapadu , a kompresiju ima samo kad je vruc ;).

Ovo me podsjetilo na onog amera na sajmovima i aukcijama , kaze vidi dondir pise 7000 sati , obidje oko njega kaze ovakog imao moj tata (tip ima 50 godina) i izgledao je puno bolje od ovog , ovaj je otpad , ali njegov je imao 28000 radnih sati.

Kupio jedan , odnosno jos nije platio ovdje firma iznajmljivala a i prodavala zapadni traktor, zvao servisera koji radio u njihovom zastupnistvu da vidi da li su stvarni sati ,ovaj dosao sa opremom kaze moze da se ocita u ECU koliko je potrosio goriva , i kaze to bi bili stvarni radni sati , kaze potrosio oko 150000 litara goriva za taj model racunaju da ima prosjek potrosnju 12,5 litara na sat , kaze sat nije pipan.

Nismo još pali smarsa pa da ne znamo šta su radni sati kompresija i simptomi istrošenosti jednog traktorskog motora.gledao sam šta se radilo i šta je problem nikakva kompresija jer traktor sastavi i grune na zub.Verglao sam dok je majstor raskačio cevi od visokog i kuckao po tim elementima kad ih je sve razradio onda sastavi i grune radi ceo dan ne dimi ima snage ne troši ulje.Ujutru samo vergla skidala se.pumpa više puta i na sto dok nije majstor skontao šta je uzrok.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh