milovan vrsac
Član
To su potpuno 2 ista traktora,razlika je samo sto 1221.3 ima interkuler,veci hladnjak i jaci je za 20ak konja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice da je kontra,biće da si prerastao 1221,treba nasto ozbiljnijeOvo pitam za druga, mali sam ja za 1221.
To su potpuno 2 ista traktora,razlika je samo sto 1221.3 ima interkuler,veci hladnjak i jaci je za 20ak konja
Dal je 20 ks ili malo manje ili malo više to bi tek na mašini mogao da pokaze al sigurno je jači osetno od 1221.
80 kao stara 82 bez prednje vuce ili?
Od kad nema para na zemlji samo odrzavam.Bice da je kontra,biće da si prerastao 1221,treba nasto ozbiljnije
Čuti,to da nema para od zemlje vi poljoprivrednici pričate samo da bi predsednika nervirali,Od kad nema para na zemlji samo odrzavam.
Ako je na njemu rp70 a trebalo bi da bude onda se steluje sa donje leve strane razvodnika,ima kapa 22 kljuc,skine se ona i ispod ima za srafciger,samo se pre stelovanja mora otpustiti i kontra matica isto 22 kljuc.Pitanje za @nebojsa100 gde se steluje pritisak hidraulika na novom tipu razvodnika?1025.3 je u pitanju.Hvala unapred.
Nije. Mora da bude level .3.Prilikom gledanja traktora za kupovinu jel dovoljan vlasnik 1221 da gleda 1221.3, mislim po pitanju hidraulike i jos nekih stvari zbog kojih se razlikuju?