MTZ Belarus

To su potpuno 2 ista traktora,razlika je samo sto 1221.3 ima interkuler,veci hladnjak i jaci je za 20ak konja

Dal je 20 ks ili malo manje ili malo više to bi tek na mašini mogao da pokaze al sigurno je jači osetno od 1221.
80 kao stara 82 bez prednje vuce ili?

Dal je 20 ks ili malo manje ili malo više to bi tek na mašini mogao da pokaze al sigurno je jači osetno od 1221.
80 kao stara 82 bez prednje vuce ili?

MTZ-80, bez prednje vuče. Ima set sa dvoradnim cilindrom jednostranim i sa poprečnom sponom i ima set sa dvoradnim dvoizlaznim cilindrom. Ova druga opcija (na slici) mi se čini bolja jer je prihvat jednostavniji i reko bi da je precizniji.

[url=https://postimg.cc/Q9CgNV2M][/URL]

Pitanje za @nebojsa100 gde se steluje pritisak hidraulika na novom tipu razvodnika?1025.3 je u pitanju.Hvala unapred.
Ako je na njemu rp70 a trebalo bi da bude onda se steluje sa donje leve strane razvodnika,ima kapa 22 kljuc,skine se ona i ispod ima za srafciger,samo se pre stelovanja mora otpustiti i kontra matica isto 22 kljuc.
Mozda nisam najbolje objasnio al bice sve jasno samo kad se vidi,jako prosto.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: aca
Svakakve gluposti sam vidjao da se događaju al ovo na rusu jos nisam imao.
Kažem vlasnik pojavljuje se neka kap ulja na betonu kad se parkira napred ispred motora.
Inače motor je radjen tj ja sam ga radio pre jedno 3,4 godine,gledaj sta je gde je odakle je kad ono prednji semering kompletan ispao iz ležišta,rupa u motoru.
361c19916639a1e24cbe9cf2af205089.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Nazad
Vrh