obi
Član
Remontovan klip hidraulika i probao da dižem i spuštam radilo, probao da zakačim tanjiraču da probam ni da pipne. Ispustio sam ulje sutra ću kupiti novo pa probati, ako je do ovog filter što je upao dobro jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je hidraulika stala od jednom da ne daje znake života a pumpa je uključena onda samo ventil.Remontovan klip hidraulika i probao da dižem i spuštam radilo, probao da zakačim tanjiraču da probam ni da pipne. Ispustio sam ulje sutra ću kupiti novo pa probati, ako je do ovog filter što je upao dobro jeste.
Jel vredi staviti na 892 jedan od 55 a drugi od 110?
Da li treba menjati mesta akumulatorima posle odredjenog vremena?
Kako ono beše? jedan koristi samo za verglanje, a drugi za verglanje i ostalo ili ih ravnomerno koristi oba?
Ja imam BAP sklopku ZRAK Sarajevo, važi za jednu od kvalitetnijih. Kupio sam je davno na vašaru za 50e. Mislim da je od prodavaca koji prodaje delove za Petoletkinu pneumatiku, ali to već ne mogu da tvrdim jer je bilo davno. Evo ti fotke od te sklopke, na njoj imaš i šemu. Takođe ću staviti i sliku od mog šemiranja sa jedne stare izgorele BAP sklopke (bez šeme) pre nego što sam kupio ovu novu, onda slika šeme instalacije kod rusa sa BAP sklopkom, to će ti već pomoći da se i sam snađeš sa BAP sklopkom. Obrati samo pažnju kod ugradnje da zadovoljiš potrebnu kvadraturu žica...
![]()
Znam da je ne logično ali viđao sam Ruseve sa jednim akumulatorom (Samo mi je žao što nisam slikao pa da pokažem).Srđane ne može se na rusa staviti jedan veći umesto dva manja jer mu je alternator na 12 V, a anlaser na 24 V!
Mislim da se može "igrati" sa akumulatorima manjeg kapaciteta jer je 2 X 110 Ah definitivno overkill za 892 jer evo sad gledam npr. MTZ 1523 koji ima duplo više snage koristi iste akumulatore.
Na 820 sistem 12v moze 1 od 110 ah,i uz brzi alnaser ok je...Znam da je ne logično ali viđao sam Ruseve sa jednim akumulatorom (Samo mi je žao što nisam slikao pa da pokažem).
Kada ugrađujem akumulatore u Ruseve gledam da ugradim i BAP sklopke.
Kod Dime,samo traži original.Gde ima ovakav ventil od razvodnika da se kupi? U Agropanonci nemaju i neće imati. A nov razvodnik komplet je 40000.
![]()
![]()
Ulje i filter spremni samo se čeka ventil da stigne. O mešanju vodim računa tako što prikolice ne idu po kućama.Промени филтер хидраулике велики,и види рачуна које уље сипаш као о приколице које користиш тј мешење уља.