obi
Član
Ovaj desni kupljen kod Dime kaže da odgovara samo ova caura sa konusom treba da se stavi nova a od starog izvadi. Što je po meni nenoguća misija bez skidanja razvodnika.Kod Dime,samo traži original.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj desni kupljen kod Dime kaže da odgovara samo ova caura sa konusom treba da se stavi nova a od starog izvadi. Što je po meni nenoguća misija bez skidanja razvodnika.Kod Dime,samo traži original.
Rupa je veličine semeringa bukvalno,vidi se lim zaštitni iza.Како није избацио више уља ако је толика рупа?
Probaj samo da oprugu stavis sa starog i da namontiras taj novi iz vidi kako se ponaša.Ovaj desni kupljen kod Dime kaže da odgovara samo ova caura sa konusom treba da se stavi nova a od starog izvadi. Što je po meni nenoguća misija bez skidanja razvodnika.
Dok je dobar motor i ne duva u karter možeš da upališ motor i bez semeringa.Како није избацио више уља ако је толика рупа?