obi
Član
Meni se najviše sviđa monoblok na ovim modelima, ako i može naknadno da se ugradi verovatno je skupa igranka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pošto vidim da se razumes u ruse planiram da kupim 952 monoblok. novi ali sa starom kabinom. interesuje me tvoje misljenje ili bolje 892.Nažalost kvalitet svega je generalno opao drastično.
Još gora stvar je sto je sve manje i manje normalnih ljudi za saradnju.
Kad se sve to sklopi onda dodjemo do toga da normalni ljudi naj..... za svoje pare.
Ovaj traktor moze da se reši i verujem da će ga rešiti a i rešili bi ga do sad samo da je pristup bio malo drugačiji.
Al sto bi kolega Sremac rekao valjalo bi čuti i drugu stranu a verujem da će se i oni na neki način oglasiti sigurno jer je ovaj snimak i do njih sigurno odma došao.
Razumem se ja u ruse al u popravku istih a sta tebi treba to već moras sam da zakljucis,tesko ce ti neko dati takav odgovor.pošto vidim da se razumes u ruse planiram da kupim 952 monoblok. novi ali sa starom kabinom. interesuje me tvoje misljenje ili bolje 892.
Ja bi uvek pre uzeo 892 to je dobar traktor..Razumem se ja u ruse al u popravku istih a sta tebi treba to već moras sam da zakljucis,tesko ce ti neko dati takav odgovor.
To su traktori iste konjaze al se dosta razlikuju,najbolje probati i jedan i drugi pa uzeti ono što ti vise leži.
4 pozicioni(plivajuci) bugarski ditributor 40litara sa duzinom sajli od 1metra ima1,5 i 2m duzina sajli.Imaju i 80 litarskeJel mu to hidroakumulator nazad levo ?.
Taj razvodnik hidraulike pozadi je kulturica,a ne ono sr... ispod kabine sto stalno kaplje.Tako ja planiram na moj traktor da ubacim nazad,samo eto nikako da pogodim neki razvodnik na sajle a da opet ima i plivajucu opciju zbog tanjirace i slicnih prikljucaka.
Nisu loši ni jedan ni drugi,stvar ukusa a i potrebe.Ja bi uvek pre uzeo 892 to je dobar traktor..
Kao što Matic kaze pisano je x puta al nema veze.Небојша, јел може у две три мреченице шта има један а шта други и за шта је који погоднији? Буди тако фин па изнеси неко твоје запажење по том питању. Сматрамо те велоким познаваоцем ове материје. Немој нас сад изневерити.![]()
Sve zavisi sta treba da radi,820 je skroz dobar traktor ali od 80ks,ako treba nesto jace džabe sto je dobar kad je slab.Čitam često ovu temu,planiram kupovinu traktora i prednjeg utovarivaca, i po mom nekom sudu ako budem kupovao mtz, to ce biti 82 , veca braca svaki ima po neku manu, nisu to neke velike stvari ali citajuci 82 je nekako najbolje upakovana....
Sent from my SM-A525F using Tapatalk