grunt
Član
Чиста корупција
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja volim ruse samo zato što mislim da daju dosta za taj novac,ništa vise.Волеш га више него ми што га терамо
Isto tako i jako nekvalitetna, imaju tehnologiju kupljenu i veliku proizvodnju ali kvalitet je uzas(govorim o gradjevinskim masinama i dizalicama), puno kvarova su imali, neke sam cak video svojim ocima.Zoomlion је велика фирма, али колико знам, у тракторском бизнису (међународно) нису дуго времена. За њих знам по којекаквој грађевинској и комуналној техници коју са виђао којегде, коју тешко промашиш због те њихове салата-зелене боје.
Ovaj za bagere je nabrojao sila nekih zajebanih "zapadnih" komponenti da se ugrađuje u njih,e sad koliko ima istine a koliko trgovačkih fora ne znam.Isto tako i jako nekvalitetna, imaju tehnologiju kupljenu i veliku proizvodnju ali kvalitet je uzas(govorim o gradjevinskim masinama i dizalicama), puno kvarova su imali, neke sam cak video svojim ocima.
I nije te nista slagao, kad sam ti rekao da su kupili tehnogoje, mislio sam da su u vlasnistvu Linde, ZF menjaca i mnogih drugih, sve je u njihovim rukama, sve oni to ugradjuju ali mi isto veruj u nikako onom kvalitetu koje su te firme nekad imale...Ovaj za bagere je nabrojao sila nekih zajebanih "zapadnih" komponenti da se ugrađuje u njih,e sad koliko ima istine a koliko trgovačkih fora ne znam.
Zaboravio sam čiju je komplet hidrauliku spomenuo al je bilo zvučno ime,baš se trudio da nam to udje u uši.I nije te nista slagao, kad sam ti rekao da su kupili tehnogoje, mislio sam da su u vlasnistvu Linde, ZF menjaca i mnogih drugih, sve je u njihovim rukama, sve oni to ugradjuju ali mi isto veruj u nikako onom kvalitetu koje su te firme nekad imale...
Ниси вид'о како је пре неколико година на моделима од педесетак коња накалемљена кабина - блатобран је удаљен од точка, толико да баш жуља очи. К'о пилету сисе, што се каже. Као да су сакупили компоненте, па их пошто-пото спаковали заједно.а онако одокативно много модерна кабина