Fušeraj je evidentan i na mnogo skupljim brendovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu radili konstantno to staro novo, jedno dve tri godine nije bilo 100% pratio sam, od 2020 do sad ne verujem da je bilo, tj jesenas kad su ubacili.Staro za novo rade brat bratu od 2017te, a veskamatno je uvek bilo periodicno da ubace.
I Sale Ratar je pre kupovao na dobre uslove.
Proveri prvo kad je otvoriš da li prolazi topla voda u kabinu.Dali je moguć da ta slavina ne funkcioniše, nedolazi topao vazduh u kabinu.
Polovne dosta uzimaju direktno iz AP i odvoze za Egipat.Nisu radili konstantno to staro novo, jedno dve tri godine nije bilo 100% pratio sam, od 2020 do sad ne verujem da je bilo, tj jesenas kad su ubacili.
Ovo beskamatno isto nije bilo sigurno bar 4 godine, bilo je sa kao nekom sitnom kamatom 3-5 % sa ucescem.
Sad ima beskamatno, bez ucesca, staro za novo, milion kombinacija samo da kupis....
Човек је разочаран приступом људи из продаје па се онда надовезује једно на друго...ово за фарбање црева је у праву јбг бар то може да се заштити и те ситнице које боду очи на први поглед.
Sve imam osecaj da se to kod nas negde refabrikuje.Polovne dosta uzimaju direktno iz AP i odvoze za Egipat.
jbg ja sam dobio informaciju od tog egipćanina kupca mojeg belorusa da ga čeka kontejner čim dodje u Vrbas i da je stvar hitna. I dosta su tražili rusa, rakovice, stare zastave, kamione.Sve imam osecaj da se to kod nas negde refabrikuje.
Kao i Rakovice kad je stala fabrika stao i izvoz.
A mozda i gresim.
Ja sam menjao dva stara za dva nova decembra 2021. godine.Kredit na 5 godina a kamata 2,4% na godišnjem nivou.Nisu radili konstantno to staro novo, jedno dve tri godine nije bilo 100% pratio sam, od 2020 do sad ne verujem da je bilo, tj jesenas kad su ubacili.
Ovo beskamatno isto nije bilo sigurno bar 4 godine, bilo je sa kao nekom sitnom kamatom 3-5 % sa ucescem.
Sad ima beskamatno, bez ucesca, staro za novo, milion kombinacija samo da kupis....
Ima ih i u Vrabasu, B.Palanci, Rumi, S.Mitrovici. Drugar moj radi kontejnerski prevoz za njih.Idu u Egipat i rakovice i rusi a i stari trukovi,
Do skoro su u Ugrinovcima bile 2 ekipe,jedni su radili rakovice i ruse oni su se odselili negde skoro a ovi sto rade trukove su još ovde,sve se tovari u kontejnere i ode.
Не' да бидне!Karam Prasad?