MTZ Belarus

Човек је разочаран приступом људи из продаје па се онда надовезује једно на друго...ово за фарбање црева је у праву јбг бар то може да се заштити и те ситнице које боду очи на први поглед.

Staro za novo rade brat bratu od 2017te, a veskamatno je uvek bilo periodicno da ubace.
I Sale Ratar je pre kupovao na dobre uslove.
Nisu radili konstantno to staro novo, jedno dve tri godine nije bilo 100% pratio sam, od 2020 do sad ne verujem da je bilo, tj jesenas kad su ubacili.
Ovo beskamatno isto nije bilo sigurno bar 4 godine, bilo je sa kao nekom sitnom kamatom 3-5 % sa ucescem.
Sad ima beskamatno, bez ucesca, staro za novo, milion kombinacija samo da kupis....

Постоји могућност да је неки ремонтовани модел. Не верујем да се фарба кабина и хауба на трактору.

Nisu radili konstantno to staro novo, jedno dve tri godine nije bilo 100% pratio sam, od 2020 do sad ne verujem da je bilo, tj jesenas kad su ubacili.
Ovo beskamatno isto nije bilo sigurno bar 4 godine, bilo je sa kao nekom sitnom kamatom 3-5 % sa ucescem.
Sad ima beskamatno, bez ucesca, staro za novo, milion kombinacija samo da kupis....
Polovne dosta uzimaju direktno iz AP i odvoze za Egipat.

Nisam kupovao traktor kod njih pa ne mogu ni da pričam o ponašanju njihovih trgovaca a sto se tice sitnica koje bodu oči to sam vec rekao,pričao sam sa dosta ljudi iz AP pa i Aleksandrom kažu da jednostavno nismo veliko tržište i da ih bukvalno ne zanimamo,tražimo jeftin traktor to i dobijamo i kraj price.
Човек је разочаран приступом људи из продаје па се онда надовезује једно на друго...ово за фарбање црева је у праву јбг бар то може да се заштити и те ситнице које боду очи на први поглед.

Kako su se pokazale klime koje se naknadno ugrađuju u Belaruse? Da li se uspe rashladiti kabina? Kakvo je naknadno održavanje?

Idu u Egipat i rakovice i rusi a i stari trukovi,
Do skoro su u Ugrinovcima bile 2 ekipe,jedni su radili rakovice i ruse oni su se odselili negde skoro a ovi sto rade trukove su još ovde,sve se tovari u kontejnere i ode.

Ja sam menjao dva stara za dva nova decembra 2021. godine.Kredit na 5 godina a kamata 2,4% na godišnjem nivou.

Idu u Egipat i rakovice i rusi a i stari trukovi,
Do skoro su u Ugrinovcima bile 2 ekipe,jedni su radili rakovice i ruse oni su se odselili negde skoro a ovi sto rade trukove su još ovde,sve se tovari u kontejnere i ode.
Ima ih i u Vrabasu, B.Palanci, Rumi, S.Mitrovici. Drugar moj radi kontejnerski prevoz za njih.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Иначе овај је главни овде код нас за откуп МТЗ трактора. Негде у Руми је стациониран. Води једног малог као ласица само што у ауспух се не завуче када разгледа трактор. А што се цигани мајко мила, ја му рекао јбт гори си циган од ових наших домаћих. Полудео, нисмо ми цигани иначе течно прича српски.

Nazad
Vrh