Paracinac88
Član
Pod njihovo drvo nema hladovine
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сад су сви нови 1025 са моноблокомKoliko je sad nov 1025 bez klime i monobloka?
Samo RM.mada na sajmu jos bese RM obican sa klipom medju rezervoarima.a grbavi most su svi standardni,bez MB.Сад су сви нови 1025 са моноблоком
DaJel mono nema onaj klip izmedju rezervoara?
Svašta se može pročitati ovde,imam sigurno 50 ako ne i nekog više 1221.3 na stalnom održavanju pored onih prolaznih i velika većina nosi i vuče 4 glave.Da
Ali neki su ubacili pored tog klipa izmedju rezervoara jos 2 pomocna i opet nije bas funkcionisalo kako treba.
Lose je balansiram rus.
Npr. Yto 130 nosi 4 glave prevrtaka igra se snjima
Belarus 130,136 moze samo da sanja
Za keš 34.499 cena od pre oko mesec dana
Monoblok je sasvim drugačija hidraulika od klasicne sa pozicionim regulatorom(klip izmedju rezervoara),monoblok je sa dva spoljna cilindra i sasvim drugačijom kontrolom a to sto kolega spominje nije monoblok već klasična hidraulika sa dva pomoćna cilindra koji se inače ubacuju na manje ruse ne na 1221.Jel mono nema onaj klip izmedju rezervoara?
Moguce da mogu da ga nose po ravnom ali sigurno nije im bas lako gde ima malo brda.Svašta se može pročitati ovde,imam sigurno 50 ako ne i nekog više 1221.3 na stalnom održavanju pored onih prolaznih i velika većina nosi i vuče 4 glave.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Samo RM.mada na sajmu jos bese RM obican sa klipom medju rezervoarima.a grbavi most su svi standardni,bez MB.
Stavi se jos jedan red tegova (kao kod modela od 150ks ) i resen problem ,naravno ne ako ores Mont EverestMoguce da mogu da ga nose po ravnom ali sigurno nije im bas lako gde ima malo brda.
Da ga vuku ne sumnjam.
Zna li neko da li od ekog stranog traktora odgovaraju poluge sa euro kačenjem? ili pak koliko koštaju za Rusa po mogućstvu iz jednog dela?
Probaj kod Dime,imao je par nekih varijanti kad sam bio zadnji put.+381658135805 nazovi pa se raspitaj sta ima I koje su cene,kaži da sam ti ja dao broj.U agropanonci nemaju, oni na novim traktorima seku pa vare krajeve. @nebojsa100 Gde imaju novi iz dva dela može neka preporuka.
Isti traktori.Da li je 1221.2 tisi(manje bucan) od 1221.3?
Jesi probao zvati Poljomehaniku iz Subotice?Gde imaju novi iz dva dela može neka preporuka.