MTZ Belarus

Једно питање како се понаша 820 у орању са равњаком ИМТ 757 без точка?
Ja sam ovu jesen sve uzorao sa dve glave obrtac jedno crevo sa 1025 mtz bez tocka. Nije bilo problema, u planu mi je za sl god da uzmem neki 3 glave obrtac sa tockom lakse je.

Agropanonka bez ucesca bez kamate 3-5 god kredit.
Poklonice ih jos malo 😀
Jel zna neko jel su podigli cene?ja imam cene od pre mesec dana da uporedimo

Онако успут: налетим на неки клип са неког пољопривредном сајма у Русији и тамо на штанду стоје нови мотори за "Беларус". Четвороцилиндраш са турбом са обешеним свим инвентаром на мотору стоји око 630 'иљада, а шестоцилиндраш око 970 'иљада динара.

Agropanonka bez ucesca bez kamate 3-5 god kredit.
Poklonice ih jos malo 😀
Jel zna neko jel su podigli cene?ja imam cene od pre mesec dana da uporedimo
Ja kad sam bio kod njih pre dve godine pre nego sam proletos uzeo ovaj polovni 1025 sam gledao i raspitivao se za 892 kakvi su uslovi, ima li nesto kes nesto kredit, ako ja zavrsim kredit i njima prebacim kes sta imam za to i tako dalje bili su veoma neprijatni, na granici bezobraznog. Veoma malo vremena su izdvojili, taj neki direktor kao u fazonu vadi pare i da trgujemo skroz onako bez razumevanja. Verovatno im nisam bio zanimljiv u tom momentu.
Ali eto veoma brzo se to okrene, sad verovatno vuku za rukav samo da prodaju masinu....

Ja kad sam bio kod njih pre dve godine pre nego sam proletos uzeo ovaj polovni 1025 sam gledao i raspitivao se za 892 kakvi su uslovi, ima li nesto kes nesto kredit, ako ja zavrsim kredit i njima prebacim kes sta imam za to i tako dalje bili su veoma neprijatni, na granici bezobraznog. Veoma malo vremena su izdvojili, taj neki direktor kao u fazonu vadi pare i da trgujemo skroz onako bez razumevanja. Verovatno im nisam bio zanimljiv u tom momentu.
Ali eto veoma brzo se to okrene, sad verovatno vuku za rukav samo da prodaju masinu....
Prodavci ko prodavci,uglavnom prevaranti cast izuzecima ne samo AP vec mislim na sve al da će da vuku za rukav nemoj da se nadate,na stanju imaju 400 traktra,stiže još 600,nemaju za džabe toliko na stanju a sigurno nisu poručili još 600 jer im ne ide prodaja,pored našeg standarda i kompletne situacije u kojoj smo dugo će oni još biti aktuelni.

Uzimaju pare na sve moguće i ne moguce načine kao i ono staro za novo što rade.
To su tek lesine ne opevane sve sto im u ponudi od tih polovnih, samo dobro opran traktor i nista vise. Sve sto imalo valja ode odmah dalje, samo teske lesine idu na pranje pa na "salonsko" izlaganje u dvoristu....

Prodavci ko prodavci,uglavnom prevaranti cast izuzecima ne samo AP vec mislim na sve al da će da vuku za rukav nemoj da se nadate,na stanju imaju 400 traktra,stiže još 600,nemaju za džabe toliko na stanju a sigurno nisu poručili još 600 jer im ne ide prodaja,pored našeg standarda i kompletne situacije u kojoj smo dugo će oni još biti aktuelni.
Nije problem koliko imaju na stanju i sta stize, ok verujem, meni je relevantan podatak koliko du traktora prodavali pre 10 godina koliko pre 3 i 4, a koliko su prodali ove god. To je bitan podatak i rezultat svega, ne bi oni davali bez ucesca, bez kamate, staro za novo, znaci sad sve moze kad je kriza pa ne ide kao pre....

To je u saradnji sa bankom koja daje kredite pod tim uslovima.
Tacno,nisam nista pogresio.
Prokredit.
Pre mesec dana su bili drugaciji uslovi
Preko 250kom na stanju mislim da imaju problem.
Dal su Belorusi doterali sve traktore kod nas sto su imali na stanju zbog rata? Ili su nasi uzeli unapred da imaju na stanju za svaki slucaj. Sta mislite?

Poslednja izmena:
Nije problem koliko imaju na stanju i sta stize, ok verujem, meni je relevantan podatak koliko du traktora prodavali pre 10 godina koliko pre 3 i 4, a koliko su prodali ove god. To je bitan podatak i rezultat svega, ne bi oni davali bez ucesca, bez kamate, staro za novo, znaci sad sve moze kad je kriza pa ne ide kao pre....
Pa nije im bas tako dobra prodaja,1,5 traktor dnevno od prilike,kao kinder jaja da prodaju.

Tacno,nisam nista pogresio.
Prokredit.
Pre mesec dana su bili drugaciji uslovi
Preko 250kom na stanju mislim da imaju problem.
Dal su Belorusi doterali sve traktore kod nas sto su imali na stanju zbog rata? Ili su nasi uzeli unapred da imaju na stanju za svaki slucaj. Sta mislite?
Sve te fore oko kredita i te varijante staro za novo koriste godinama tu nema neke novine.
Jedino sto ih je tržište mozda primoralo da urade to je da dovezu te malo drugačije modele nista vise.
A sto se fabrike tice mi ih kao tržište zanimamo kao lanjski sneg,pa to sto AP ima na stanju oni naprave za dva dana 😃.

Ne verujem da rat nije uticalo na to da dobedu ovde sto vise traktora ako uzmemo u obzir da su npr 1221.3 imali po 4,5kom samo stanju.
I dal si video mozda kvalitet obrade pre rata ( crna farba) i sad (crvna fabra) .
Farba place na sve strane,farbano preko hidr creva,var nije izbrusen kako treba ko danje amater vario,vrata kad se zatvaraju ne dihtuju.
Mnogi su odustali od kupovine samo zbog boje te koja je katastrofa.

Moram da pitam jer mislim da ne razumem,oko čega se tačno ubedjujemo?
Druže taj rat je uticao na ceo svet a ne na Belorusiju.
Sto se kvaliteta tice opet rus ko rus,nekad su crnom farbom farbali crna creva pa se nije videlo,sad crvenom farbom farbaju crna creva pa naravno da se vidi gde preskoče.
Ako si se "zabrinuo" druže da će AP da propadne zbog loše prodaje nema potrebe da se brines veruj mi.

Nazad
Vrh