Bećarina pusta
Član
Nisam mislio na tebe a nije ni bitno, bitno je da je kabina topla i vatra.
Ma sve štima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam mislio na tebe a nije ni bitno, bitno je da je kabina topla i vatra.
Увек можеш да издвојиш неки суд за изливање читаве количине сирћета из система, па почнеш са пар сати држања, излијеш, оцениш колико је појео каменца, па ако треба сипаш назад и још нових пар сати, па колико да треба времена и пута. Треба да знаш и да на брзину реакције сирћета са каменцем утиче и температура - што је већа, реакција је бржа.Koliko dugo da stoji u sistemu?
Не, него се содом неутралише киселост сирћета, а управо она ти треба да делује на каменац.Sirće nije škodljivo za gumene delove, a efekat pojačava i soda bikarbona za koju takođe mislim da ne utiče na gumene delove.
Ako je ručica pored sedišta reagovala pri samom kraju na dizanje postoji mogućnost da se vremenom dobilo lufta u polugicama pa nemože da reaguje, probaj da ga podesiš na ručici dizanja tu pored sedišta dole imaš polugicu za podešavanje položaja reagovanja hidrulika, imaš sa obe strane šipke po maticu i otpuštanjem-dotezanjem jedne i druge strane regulišeš kad će reagovati na dizanje.Jedno pitanje. Rus 920 necw da podigne poluge? Cale je orao u njivi i kaze nece da digne. Da li zna neko sta bi moglo biti? I da, je l se na onu rucicu sa brojevima dize i spusta pored sedišta, ili se poluge dizu i spustaju sa onim rucicama pored volana? Mozda glupo pitanje al opet sta znam..
Ja sam i sa sodom bikarbonom isao da radim par sati, prvi put sam nesto orao drugi put poravnao neke lenije. Temperaturu sam podigao do 95 mozda je zato i bilo solidnog efekta.Увек можеш да издвојиш неки суд за изливање читаве количине сирћета из система, па почнеш са пар сати држања, излијеш, оцениш колико је појео каменца, па ако треба сипаш назад и још нових пар сати, па колико да треба времена и пута. Треба да знаш и да на брзину реакције сирћета са каменцем утиче и температура - што је већа, реакција је бржа.