Sapatnik
Član
У фирми од нових трактора до музејских примерака вуку змајевке. Уље какво је такво је не цркава хидраулика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Menjac sam resioDruže razumem ja tebe jako dobro i shvatam sta pokušavaš da uradiš,kao što sam napisao većinu nas muče finansije al kao što sam ti vec pisao nemoze tako kako si ti zamislio,objašnjavao sam ti za hidrauliku,isto sam ti objašnjavao za menjac pa sta je na kraju bilo,opet problem,mora sta mora ako misliš da radi jbg.
Odlicnooo.Menjac sam resio
Zakasnio si oko 2 nedelje. Kolega je od letos prodavao 1025.3 i nedavno je prodat u Padej.Pozdrav da li ima neko da prodaje dobar 1025.3?
Kod nas na 1025 je ovakav razvodnik...dobar je,suv od 2009 te.preko zime samo moram te prenosne flahove napraviti nove,od vibracija se rupe izdeformisale,pa rucice u kabini imaju lufta.
A unutra su ptfe o ring sistem brtvljenja takozvani slajd ring , moze samo da se naruci iz kine , jedan 4 E , prodaju samo po 10 komada
Kao na prvoj slici predzadnja ili zadnja brtva
China Gsj Seal, Gsj Seal Wholesale, Manufacturers, Price | Made-in-China.com
www.made-in-china.com
Tako je! Sloj ulja, nafte i prašine je traktor štitio od uticaja elemenata koje čega. Ovo današnje pirkanje posle svakog ozbiljnijeg rada nanosi više štete nego koristi.Pranje traktora su izmislile nove generacije... Moj deda za života nije ni jednom oprao traktor i dobro mu je išlo
Ja pomenjao na svom sve O ringove i semeringe koji sluze kao prasinari. Idu 2 dimenzije gumica , narucio iz njemacke ovdje nisam mogao da nadjem a u kompletima kutija nema , vecinom su deblje , onih 6 koje idu u teflonske prstenove , idu sve metricke. Na teflonske prstenove se mora jako paziti , gornji ne skidati ni za zivu glavu , samo o ring sa njih , donji moze ali ga stavljati samo sa aluminijumskim kucistem u kome je , inace je toliko tanak da se iskida. Jedino one u sredini NBR brtve prstenove ne treba dirati , to je povrat i nema tlaka u kanalima. Inace ide 18 komada O ringova i tri semeringa i 6 onih tankih teflonskih prstenova u koje ide O ring.Kod nas na 1025 je ovakav razvodnik...dobar je,suv od 2009 te.preko zime samo moram te prenosne flahove napraviti nove,od vibracija se rupe izdeformisale,pa rucice u kabini imaju lufta.