Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima. Poslacu ti broj ako te zanimaTakva dimenzija nema u oglasima, ima 380/85 i 420/85...
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Za sad mi ne treba...Ima. Poslacu ti broj ako te zanima
Jel zna neko odgovor?Jel ima posebno da se kupi reducir-holender ili kako se strucno zove na pumpi za vodu na koju dolazi crevo sa radijatora kabine ?
Uvijen je saraf samo.
Sa bloka motora ide preko slavine do kabine.
Ja imam par godina,40-ak min treba da zagreje blok,sat vremena jos bolje.Treba duze vremena,ali su po meni najbolje stvari,mozda jos bolja stvar je bas nesto slicno webastu,to bi i kabinu zagrejalo ,udjes u toplu kabinu odma,odmagli,odmrzne stakla ,milina.Da se bavim stocarstvom ne bi ni razmisljao dal da izdvojim par stotina eura na webasto,hocu svako jutro u toplu kabinu da ulazim ne po mrazevima da se smrzavam dok ne proradi grejanje,brisem,odledjujem stakla i sto drugih cuda.Kod tog webasta koliko sam gledao ovi po oglasima,podesis tajmer kad ujutru da krene da greje i koliko dugo da radi.Da li je neko ugradjivao onaj grejač antifriza na mtz, što ide na blok motora. Radi li to posao i ima li kakvih negativnih uticaja na motor, možda lošije hladjenje ili tako nešto.
Tesko,ako neko ima samo AP ili PoljomehanikaJel zna neko odgovor?
Jbg ,da si bliže napravio bi ti na tokarskom.Skinuto je crevo sa pumpe i saraf zavrnut.
Ako nema kod hidrauličara gotov proizvod onda nađi džeksnu kod njih, probuši šaraf, zavari džeksnu za šaraf i gotovo.Skinuto je crevo sa pumpe i saraf zavrnut.